Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Open Club Day 2019

  • Què fer
  1. Razzmatazz
    Razzmatazz
  2. Bar del Sidecar
    © Irene FernandezBar del Sidecar
Publicitat

Time Out diu

Arriba a Barcelona la segona edició de l'Open Club Day, una iniciativa europea en la que participen més de 100 sales de concerts de 9 nacionalitats diferents que serveix per donar a conèixer per dins aquestes sales i acostar-les als seus usuaris connectant-les amb el circuit musical internacional a través de diferents activitats.

El Sidecar obrirà les portes per a un grup d'unes 15-20 persones per assistir a les proves de so del concert de Modelo de Respuesta Polar amb una explicació de Fàtima Mellado, la programadora de la sala, sobre com s'organitza un concert. Posteriorment es realitzarà una xerrada al Bar del Sidecar sobre com preparar una entrevista a càrrec dels responsables de Santa Cecília Music. I, finalment es farà una entrevista i petit acústic de la mà de Borja de Modelo de Respuesta Polar (obert a tot el públic).

El Razzmatazz obrirà excepcionalment en horari diürn (de 11h a 14h) per realitzar un tour pels diferents backstages de la sala amb explicació del muntatge tècnic i de com s'organitza un concert. A més, hi haurà un workshop de DJ per a grups reduïts (cal reserva prèvia). Durant tot el dia, a la sala principal hi haurà selecció de música per als més petits, que podran fer grafits al mural que s'habilitarà al voltant de la pista principal. A la tarda grups reduïts podran assistir a les proves de so de Rayden i veure el muntatge real d'un concert (també amb reserva prèvia).

El Jamboree oferirà una jornada de portes obertes de 14h a 18 h i una visita guiada de la mítica cava de la plaça Reial, i l'opció d'estar presents durant el muntatge de l'escenari per al concert de la cantant i pianista britànica Champian Fulton.

La petita Soda Acústic de Gràcia vol explicar les activitats que duen a terme cada setmana a la seva sala i ha preparat activitats com una sessió de cantautors a càrrec de l'artista brasiler-japonès Luis Murà (19 h), assistir a les proves de so del concert de Mediterranean Clash Party a càrrec del tècnic de la sala i cantant Yacine Belahcene (21 h) i un fi de festa amb el concert Mediterranean Clash Party.

La sal VOL de Poblenou organitza una mostra del taller (de 18 a 20 h) de DJ 'Sin Sync' a càrrec de la xilena Isamit Morales, que es proposa des d'un espai menys ortodox davant de les nocions de tecnologia i tècnica construïdes des de les masculinitats hegemòniques.

La sala Meteoro del Poble-sec munta un curs bàsic (11 a 14 h) de síntesi analògica impartit per Raúl Q. de Orte (Wind Atlas/Paralelo) en el qual no cal que els assistents portin teclat o sintetitzador i en el qual no es necessita tenir cap coneixement sobre sintetitzadors o teclats ni saber tocar.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà