Open Club Day 2020

Què fer Gratis
Sala Apolo
1/2
© Maria DiasSala Apolo
Freedonia
2/2
Freedonia

Time Out diu

Ja és aquí la tercera edició de l'Open Club Day, una iniciativa europea en la que participen més de 115 sales de concerts de 15 països europeus diferents i per la qual s'esperen més de 15.000 visitants. L'Open Club Day serveix per donar a conèixer per dins aquestes sales i acostar-les als seus usuaris connectant-les amb el circuit musical internacional a través de diferents activitats.

A Barcelona hi participen l'Apolo i el Freedonia. A la sala del Paral·lel han preparat ‘Apolo, la cara B’, una visita guiada per la sala on el visitant podrà conèixer les curiositats històriques de l’Apolo -des que fou un parc d’atraccions als anys ‘30 fins que clubs com el Nitsa van posar el seu segell als ‘90-, així com els seus mecanismes interns i les seves connexions amb el circuit musical internacional. Al Freedonia hi podrem veure el que passa de portes endins hores abans de la celebració dels concerts i espectacles en viu. S'obriran les portes a les 19 h durant les proves de so dels concerts de les bandes Se llama Robert Paulson i Bridge for Animals, que actuaran a les 21 h.

Les visites (gratuïtes) a la Sala Apolo tindran lloc a les 10, 11, 12 i 14 h. Els grups seran de 30 persones. Es podrà accedir fins a completar aforament. Per qualsevol dubte podeu contactar per email a info@sala-apolo.com.


NO T'HO PERDIS: els millors concerts de la temporada

Detalls

També t'agradarà