Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Park(ing) Day 2019

  • Què fer
Park(ing) Day 2019
Foto: Park(ing) Day
Publicitat

Time Out diu

El Park(ing) Day és un esdeveniment anual que té lloc a 200 ciutats arreu del món. Originat a San Francisco l'any 2005, és una acció de ciutat performativa, educativa i reivindicativa en la qual entitats, col·lectius i ciutadans converteixen places púbilques d'aparcament en parcs, jardins i altres espais amb l'objectiu de crear un model de ciutat respectuós amb el medi ambient i fet per a les persones.

El proper 20 de Setembre, el Park(ing) Day torna a Barcelona, coincidint amb l'inici de la setmana d'accions i vaga pel clima #EmergèciaClimàtica. Es celebrarà a 80 instal·lacions diferents, on s'ocuparan aproximadament 140 places d'aparcament (més de 1500m2!) de tots els districtes de la ciutat.

A cadascuna de les places hi ha programades diferents activitats, tallers i xerrades, com ara informació sobre mobilitat sostenible i tallers de cuina a l'aire lliure. Podreu trobar alguns dels parks que es construiran als barris de l'Eixample, Sants, Montjuïc, Gràcia i Sagrada Família. Podeu consultar el programa complet de l'esdeveniment a:  http://parkingdaybcn.org/


NO T'HO PERDIS: Botigues per comprar sense plàstic.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
parkingdaybcn.org/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà