Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Participa en el joc de La Grossa de Cap d'Any amb Time Out i guanya 100.000 euros!

Participa en el joc de La Grossa de Cap d'Any amb Time Out i guanya 100.000 euros!

Un any més Time Out la fa grossa i reparteix bitllets de la loteria. Participeu al nostre joc de La Grossa i compartiu la il·lusió amb nosaltres! Us expliquem com aconseguir els bitllets del 25503, el número de Time Out.

La Grossa Time Out
Per Contingut patrocinat |
Advertising
S'acosta Nadal i comencem a pensar en les coses que ens agraden d'aquesta època: poder menjar quilos de bombons sense remordiments, fer la carta als reis, veure els amics que tornen a casa per passar aquests dies en família i... creuar els dits perquè ens toqui La Grossa!

A Time Out Barcelona volem compartir aquesta il·lusió amb vosaltres i tenim un número de La Grossa per repartir entre els nostres locals preferits i també els nostres lectors. Apunteu bé: el número és el 25503 i segur que ens toca!

Com aconseguir un bitllet?
Hem repartit bitllets del número 25503 entre els nostres locals preferits de la ciutat: botigues, bars i restaurants amb els que ens fa il·lusió compartir la nostra sort. Cada un dels escollits rebrà dos bitllets: una perquè se la quedin ells i l'altra per repartir a un dels nostres lectors. El divendres 16 de desembre, mitjançant les xarxes socials de Time Out, donarem una contrasenya: el primer lector que arribi al local i digui la contrasenya correcta tindrà el seu bitllet. Atenció perquè amb cada bitllet dels que repartim es pot arribar a guanyar 100.000 euros!

La contrasenya
El dia 16 de desembre haureu d'estar molt atents al Facebook i al Twitter. A les 14.00 penjarem la frase o paraula que us permetrà guanyar el bitllet. És molt fàcil: només cal que mireu el local que sigui més aprop de casa vostra o de la vostra feina, el primer que arribi, guanya! Aquí teniu les bases legals.

Els participants

Hem escollit botigues, bars i restaurants que són referents a Time Out. Hi ha a bona part dels barris de la ciutat, així que segur que en teniu un aprop. Aquí teniu el llistat complet:

· Mosquito (Born)

· La Monroe (Raval)

· Ateneu Barcelonès (Gòtic)

· Forn Baluard (Barceloneta)

· La Bodega d'en Rafel (Sant Antoni)

· Chicha Limoná (Passeig Sant Joan)

· Gelida (Eixample)

· Can Boneta (Eixample)

· Bodega Can Marino (Sants)

· Terra d'escudella (Sants)

· Centre Cívic Can Déu (Les Corts)

· Casa Orlandai (Sarrià)

· Lluïsos de Gràcia (Gràcia)

· Curumba Cafè (Gràcia)

· Quimet d'Horta (Horta)

· La esquinica (Nou Barris)

· Taller de Músics (Sant Andreu)

· Balius (Poblenou)

· Granja Mabel (Poblenou)

· Monopol (Poblenou)

· Can Vilaró (Eixample)

· Oficines de Time Out (Via Laietana, 20, primer pis)

 

Advertising