Pessebre tradicional del Museu Marès

Què fer, Exposicions Gratis
Pessebre tradicional Frederic Marès
Museu Frederic Marès

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El pessebre tradicional del Museu Frederic Marès, elaborat per l'Associació de Pessebristes de Barcelona, tornarà a lluir durant un Nadal molt particular

Entre el 28 de novembre i el 2 de febrer, el patí del museu Frederic Marès reunirà l'esperit nadalenc en la seva màxima expressió. Enguany, el tradicional pessebre de la ciutat ha tornat a ser dissenyat per l'Associació de Pessebristes de Barcelona. L'obra d'aquest particular 2020 representa el paisatge d'una vila costanera de la Mediterrània, amb la intenció d'establir paral·lelismes entre les migracions actuals i les de fa dos mil anys. D'aquesta manera, el pessebre pretén acostar les dues ribes de la Mediterrània amb Tossa de Mar i Palestina unides per l'aigua. Tot un espectacle detallat i simbòlic que no et pots perdre.

D'altra banda, s'ha programat pel diumenge 20 de desembre la tradicional cantada de nadales, que tindrà lloc al pla de la Seu.

Per Julen Chavarrías

Publicat

Detalls

També t'agradarà