1. Caribe Aquatic Park
    Foto: Caribe Aquatic Park Caribe Aquatic Park
  2. Caribe Aquatic Park
    Foto: Caribe Aquatic Park Caribe Aquatic Park
  • Què fer

PortAventura Caribe Aquatic Park

Publicitat

Time Out diu

El parc aquàtic de PortAventura World ofereix 50.000 m² d'atraccions aquàtiques i molta diversió: cascades, piscines immenses, zones verdes i exuberants amb plantes tropicals i palmeres. El Tifón, Caribe Climbing o Barracudas són algunes de les atraccions que ofereix el parc aquàtic més popular i familiar de la província de Tarragona. I una visita aquí és una de les millors coses per fer amb nens aquest estiu que se us puguin acudir. 

Horaris de Caribe Aquatic Park

Del 27 de maig al 30 de juny de 10 a 18 h. De l'1 de juliol al 31 d'agost, de 10 a 18.30 h. De l'1 al 10 de setembre, de 10 a 18 h. Vaja, que és un parc aquàtic ideal per anar-hi quan comença a fer caloreta primaveral, si les ganes d'aigua vertiginosa us venen aviat.  

Quan obre el Caribe Aquatic Park el 2023? 

Ja podeu comprar entrades per a la nova temporada de Caribe Aquatic Park, que estarà obert del 27 de maig al 10 de setembre sense interrupcions. 

Preu de les entrades

Un preu únic d'entre 23-25 euros segons el mes que vinguis (el preu més car és del mes d'agost). Les heu de comprar a la seva web per a què us surtin a aquest preu. Els menors de quatre anys entren gratis. 

Quantes atraccions hi ha?

Doncs n'hi una una setzena, i com a data curiosa agrupen més de 2 km de tobogans. L'antioc Costa caribe segeuix sent molt caribeny! Té cascades, piscines de sorra, zones verdes, palmeres...I en aquest desplegasment hi ha atraccions tant per als més atrevits com per als menuts de la casa. Comencem per la cosa dura: El Tifón són dos tobogans totalment a les fosques i sense flotador, per on s'entra des del punt més alt. O el King Khajuna: en el seu moment, ni més ni menys que el tobogan aquàtic més alt d'Europa, amb 31 metres d'alçada i 55 graus d'inclinació, on s'assoleix una velocitat de 6 metres per segon. Ara bé, els més mandrosos poden fer una voleta pel circuit lent d'eñ Río Loco, o directament vegetar en la zona d'hamaques de Bahama. I les criatures gaudiran d'allò més en un  i un galió pirata tripulat pels personatges de Barrio Sésamo! Per tota la família, El Triangle de les Bermudes: situada al centre del parc, és una piscina d'onades de fins a un metro. 

Menjar al Caribe Aquatic Park

Hi ha una àmplia oferta de restauració, amb sis restaurants diferents, com Cavallino, un restaurant italià amb pizza i focaccia, The Surfer, que es dedica al fish & chips i les amanides, i The Pit Lane, una hamburgueseria, i també hi ha una gelateria. Alerta, perquè no permeten entrar ni menjar ni begudes, només en els casos d'al·lèrgia alimentària (una norma draconiana que contravé la regulació legal que judici rere judici construeixen les associacions de consumidors en festivals i espais d'oci).  

Com arribar-hi 

Des de Tarragona per l'Av Roma/N-340 i A-7. Són 14,7 km de distància, s'hi arriba molt fàcilment seguint la senyalització. Des de Barcelona per la C-32 i AP-7 són 110 km, aquesta ruta inclou alguns peatges, per la C-32 són 108 km de distància. En tren des de Barcelona, és la línia R-16 de la companyia RENFE, en direcció Tortosa. Després de passar per Tarragona, heu de baixar a l'estació de PortAventura.

Detalls

Adreça
vinguda de l'Alcade Pere Molas, s/n, 43480
Vila-seca
43480
Transport
En cotxe, des de Tarragona per l'Av Roma/N-340 i A-7. Des de Barcelona per la C-32 i AP-7. TREN: RENFE des de Barcelona línia R-16, parada PortAventura.
Preu
23-25 €
Horaris
Del 27 de maig al 30 de juny de 10 a 18 h. De l'1 de juliol al 31 d'agost, de 10 a 18.30 h. De l'1 al 10 de setembre, de 10 a 18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà