Ravalstoltada 2020

Què fer Gratis
Ravalstoltada
Ravalstoltada

Time Out diu

El cap de setmana següent al del Carnestoltes com celebra la tradició, té lloc la Ravalstoltada, la festa de disfresses més emblemàtica de Ciutat Vella que enguany arriba a la seva 16a edició. Una trentena d'entitats del barri del Raval celebren el carnaval al carrer amb una rua, un cercavila i una batucada. La festa començarà a la 13 h amb una paella popular a la plaça Folch i Torres per agafar forces.

A les 16 h les colles es concentraran a la plaça i a les 17 h començarà la rua, que sortirà de la rambla del Raval i seguirà pel carrer del Carme i enfilarà per la Rambla, el carrer Sant Pau, Reina Amàlia.

La Rua finalitzarà cap a les 18.30 h a la plaça Folch i Torres, on després de l’arribada dels diferents grups de comparses i haurà un berenar popular. A les 19.30 h, una batucada posarà fi a la festa.

L’endemà, el diumenge 1 de març, la Barceloneta es prepara per rebre amb tota la il·lusió la Carnavalada, el carnestoltes del barri que clou el carnaval a Barcelona i que començarà a les 11h a la confluència del passeig Marítim amb el carrer Pepe Rubianes.


NO T'HO PERDIS: els millors plans del cap de setmana

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers