Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Sagitari
@dabidpascual

Sagitari: Nòria del Tibidabo

Si has nascut entre el 23 de novembre al 21 de desembre, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

T'agrada alliberar-te i obrir la ment a noves experiències, aventures i noves cultures. Sempre lluites per les bones causes i transmets molta confiança als altres. Ets un dels signes del zodíac més positius tot i que hi ha dies que un sol pensament et té ocupat preguntant-te el per què de les coses i de la vida. Com la nòria del Tibidabo, mai pares de donar-li voltes als teus pensaments, et ratlles bastant! En tot cas, no hi ha res que t’aturi i a tot li trobes solució. 

Ets una persona altruista i tothom pot esperar el millor de tu. Per això, seràs feliç participant en aquestes iniciatives solidàries a Barcelona, que et permetran aportar el teu granet de sorra de manera senzilla i sense sortir de casa. A més, com que ets un cultureta de mena, et proposem que alimentis la teva ànima endinsant-te en alguns dels millors museus, centres d’art i galeries del món en només un click!

Consulta tot l'horòscop aquí!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat