Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
ajuntament barcelona
Ajuntament de Barcelona, Saló de Cent

Sant Jordi 2016: portes obertes

Espais emblemàtics de Barcelona que obren les seves portes al públic per celebrar la diada de Sant Jordi

Publicitat

Aquest Sant Jordi, museus, institucions i altres espais obren les seves portes perquè pugueu visitar-los de manera gratuïta. L'Ajuntament de Barcelona obre de 10 a 20 h i els visitants podreu passejar pel seu interior, on veureu el Saló del Bon Govern, la Sala del Treball, el despatx de l’alcaldessa, el Saló de la Reina Regent, la Galeria Gòtica i l’Escala d’Honor, entre altres sales. I a més a més, al pati de l'Ajuntament trobareu una venda de roses solidàries. Si us ve de gust seguir la ruta per les institucions de Barcelona, el Palau de la Generalitat també us obrirà les portes de bat a bat el dissabte.

Un altre espai que tindreu l'oportunitat de visitar és el Palau GüellS'obrirà al públic de 10 a 20 h i posa també al vostre servei un estand a Les Rambles on podreu adquirir llibres sobre el palau amb un 10 % de descompte. ElPalau de la Música Catalana us convida a veure el recinte i a participar en el concurs #larosadelPalau, on haureu de fotografiar i penjar les roses que hi veieu amagades per l'edifici (als vidres, parets...). Podreu guanyar dues entrades pel concert del 125è aniversari de l'Orfeó Català. La visita tindrà un preu de 15 euros i de 12 euros per a abonats i socis de l'Orfeó Català.

També els museus se sumen a la iniciativa: el Museu d'Arqueologia de Catalunya (que obrirà de 9.30 a 19 h) i el Museu d'Història de Catalunya ofereixen l'entrada gratuïta el dia de Sant Jordi. L'horari del Museu d'Història durant la diada serà de 10 a 19 h i permetrà l'accés a les exposicions temporals i a una visita guiada a les 12 h. També podeu aprofitar l'ocasió per visitar el Palau de Capitania de Barcelona, un antic convent de l'ordre de la Mercè i actual seu de la Inspecció General de l'Exèrcit, que obrirà de 10 a 18 h.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat