Simplesmente... Vinho BCN 2016

Què fer, Activitats gastronòmiques

Time Out diu

El cap de setmana del 5 i 6 de març la galeria d'art Addicted to Life acull Simplesmente... Vinho BCN 2016, el primer Festival Mediterrani de vins atlàntics

Fanàtics del vi, esteu d'enhorabona. El cap de setmana del 5 i 6 de març se celebra a la galeria d'art Addicted To Life Simplesmente... VinhoBCN 2016, el primer Festival Mediterrani de vins atlàntics. 20 vinyes de Galícia i Portugal visiten Barcelona per explicar, i fer tastar, què s'està fent en aquesta zona geogràfica.

Aquests vins estaran acompanyats de les propostes gastronòmiques de quatre restaurants emblemàtics de la ciutat. Rasoterra posarà sobre la taula les seves delicioses receptes vegetarianes; el toc oriental anirà a càrrec de La cuina de l'Uribou i la millor cuina catalana la portarà la popular Granja Elena. Per la seva part, Rafa Peña, del restaurant Gresca, prepararà menjar d'olla.

A més del vi i del bon menjar, el festival també programa música en directe cada dia i el diumenge el punt final el posarà una actuació de circ.

L' entrada costa 10 euros i inclou la copa oficial del festival així com la degustació de vins. Per 5 euros més tindreu el passi pels dos dies i cada plat de menjar té un preu de 5 euros. L'horari és dissabte, de 12 a 24 h, i diumenge, de 12 a 19 h.

Detalls

També t'agradarà