Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Sis idees per comprar regals de Nadal i no deixar-ho tot pel final!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Lost&Found1/3
Photographer: salvalopez.com
Lost&Found2/3
© salvalopez.com
Lost&Found3/3
Photographer: salvalopez.com

Sis idees per comprar regals de Nadal i no deixar-ho tot pel final!

Sou dels que deixeu les compres de Nadal per l'últim moment? Us donem 6 idees perquè comenceu a pensar en els Reis, el Tió i el Pare Noel sense estressar-vos: anar de compres també pot ser divertit i us ho demostrem! Time Out en col·laboració con Heineken®

Advertising

Arriba el fred, les llums, les nadales i tots ens animem a comprar per la nostra família i amics. No us angoixeu que amb les idees que us donem anar de compres serà divertit. De fet, en algunes d'aquestes activitats, com al Lost&Found Market, també hi trobareu música, disseny, consum sostenible i la millor moda! Apunteu-vos les dates i a gaudir dels mercats!

Regala cultura!

Què fer Activitats curioses

Si no voleu caure en els clàssics regals de Nadal i els vostres amics i familiars són fans de la cultura, aposteu per comprar entrades al teatre, a concerts o festivals. Regaleu experiències! Ah, i si el que els agrada és menjar bé, reserva en un bon restaurant i sorprèn-los!

M.O.T.E.L
©Maria Dias

Botigues de roba i complements de segona mà

Botigues Botigues vintage

Vestir de segona mà és una aposta estilística, econòmica, sostenible i per què no, també una forma de reivindicar la indumentària original, ben feta, amb història. En aquestes botigues saben com triar-la: la seva selecció i col·lecció esdevé una petita joia per als que busquen roba i complements diferents.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising