Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Botigues de roba i complements de segona mà

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

M.O.T.E.L
©Maria Dias

Botigues de roba i complements de segona mà

Quatre botigues que has de conèixer si apostes per vestir roba i complements de segona mà i 'vintage'

Advertising

Vestir de segona mà és una aposta estilística, econòmica, sostenible i per què no, també una forma de reivindicar la indumentària original, ben feta, amb història. En aquestes botigues saben com triar-la: la seva selecció i col·lecció esdevé una petita joia per als que busquen roba i complements diferents.

Über den Wolken

Botigues Botigues vintage El Raval

A Über den Wolken trobareu la selecció personal de l'alemanya Julia Breiter, que proposa estilistes amb encant des de la seva botiga-taller. La selecció és personal: dels 80, molt street style, reduïda a consciència, amb protagonisme de les sabates i els Levi’s 501, un must per a amants del retro. Breiter compra als mercats de París, i també a Itàlia, però darrerament ha començat a elaborar les seves coŀleccions. La dissenyadora gràfica se suma a la comunitat d’upcyclers: dóna la volta a samarretes de cotó bàsiques, o converteix uns pantalons antics en una combinació lleugera de short i top; diu que el pas següent serà transformar banyadors amb patrons antics.

Paella Showroom

Botigues Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Paella Showroom és un local diàfan amb aires industrials on conflueixen l'arquitectura, l'art i la moda –aquí tenen els tallers Juanma by el Cuco, l'estudi Orgmiga i Etc. bags. La roba de creadors locals conviu amb les troballes de la dissenyadora Maria Adela, àvida d’estocs antics, peces de sastreria i indumentària dels 50 en endavant. Té debilitat pels estampats, patrons marcats i confeccions originals que permeten llegir la història de la moda, i això es tradueix en l’oferta de la botiga, amb fort accent italià i, a l’estiu, molt influïda per la moda de bany.

Advertising

La Font

Botigues Botigues vintage El Raval

La cantonada de Riera Alta amb Peu de la Creu torna a tenir vida gràcies a La Font, la botiga de Graciela Uribe, una especialista en retail i amant de la roba d’antany que compta amb una petita selecció de roba dels 80 i 90. Té predilecció per peces noves (o tan poc usades com sigui possible) que compra a proveïdors dels Estats Units i França; per a elles tria vestits, i per als nois, camises (les hawaianes són un dels hits de La Font). Sovint rebaixa volums i suavitza aspectes de les peces perquè siguin més d’ara però conservant els prints i les teles meravelloses d’abans, explica. La roba neovintage i els complements de segona mà (doneu una ullada a les joies, de vidre i materials orgànics) es completa amb una selecció de marques contemporànies.

M.O.T.E.L Selected Second Hand

Botigues Botigues vintage El Raval

La roba, de segona mà i vintage, és un mitjà d’expressió i creativitat per a l’Elisabet Agulló, l’ànima de M.O.T.E.L, que amb quatre anys al Raval s’ha convertit en una botiga de referència per a dones i homes que busquen peces especials. Aquí la roba s’allunya de la tendència i destaca per la seva bellesa, i també per l’estat impecable que aconsegueix Agulló després de tractar-la. Que només hi hagi una talla i un color –i que les troballes siguin màgiques i casuals, sumat a l’olor, la música i l’interiorisme de l’espai– fan que M.O.T.E.L sembli una petita boutique; ara bé, els preus són per a tots els públics.

Més botigues
Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising