Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Palau de la música
Palau de la música

Un Palau per a tothom

Us presentem les 8 cites que no us podeu perdre abans de l’estiu!

Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana
Publicitat

El Palau de la Música Catalana té preparada una programació per a tots els gustos i edats! Tallers, literatura, conferències... el Palau és molt més que música clàssica. Encara queden moltes novetats per descobrir d’aquesta temporada d’El Palau i aquí us expliquem les 8 cites que no us podeu perdre abans de l’estiu!

Un Palau familiar

1. Un Palau familiar

Com pintaríeu el Palau? De la mà de l’artista Antoni Llena, petits i grans explorareu i tocareu cada racó de l’edifici, i el plasmareu en un gran mural que recollirà la creativitat de tots vosaltres. Un traç, un grattage, un croquis, un calc, una forma, un retrat, un mapa, un magma de colors que composarem sobre el mateix escenari modernista. Tot s’hi val per construir el Palau!

Diumenge 17 de febrer a les 10.30 h i les 12 h. Preu: 10 €

Més informació aquí. Aquesta activitat està programada dins el Cicle de Concerts Familiars del Palau.

Un Palau simfònic

2. Un Palau simfònic

Viviu una imponent vetllada d'aromes russos! Daniil Trifonov, el virtuós pianista guanyador del Premi Internacional Txaikovski el 2011, oferirà, acompanyat per Valery Gergiev i l’Orquestra del Teatre Mariisky, el 'Concert per a piano, en Fa sostingut menor, op. 20' de Scriabin. Una peça poc habitual que té un nivell d’exigència tècnica molt elevat i a l’abast només dels intèrprets més exigents i virtuosos. A més, també delectarà amb 'Cantata Alexander Nevsky' de Prokófiev, un altre monument musical que comptarà amb la participació de l’Orfeó Català. Escolteu un tast del Trifonov aquí!

Dimarts 12 de març a les 20 h. Preu: de 30 a 175 €

Més informació aquí.

Publicitat
Un Palau de veus
Caroline de Bon

3. Un Palau de veus

Submergiu-vos en l'apoteosi del Romanticisme de Franz Schubert! El baríton Matthias Goerne i el pianista Leif Ove Andsnes ens descobriran el particular cosmos del clàssic compositor i els seus tres grans cicles de lieder en tres vespres gairebé consecutius: 'La bella molinera', 'El viatge d’hivern' i 'El cant del cigne'. Tres obres que constitueixen el tríptic d’emocions que van fer de Schubert el mestre indiscutible del lied. 

Dies 4, 5 i 7 de març a les 20 h. Preu individual per concert: 20-50 €. Preu abonaments de tres concerts a partir de 48 euros.

Més informació aquí.

 

Un Palau minimalista
Johansen Krause

4. Un Palau minimalista

Us sona el Cicle Philip Glass, oi? Sí, ja us ho vam anunciar! El cicle Philip Glass és un dels imprescindibles d'aquesta temporada. Si encara no el coneixeu, descobriu el compositor minimalista que treu el màxim del mínim amb cinc concerts impressionants! Orgue, piano, cambra i, fins i tot, òpera! Un recorregut de la mà de grans intèrprets que reten homenatge a l'obra de compositor i que es completa amb la presència del mateix Philip Glass.

Trobareu més informació sobre preus i dates aquí. A més, també us podeu fer amb l'abonament per a tots els concerts del cicle!

Publicitat
Un Palau celestial
Picasa

5. Un Palau celestial

Endinseu-vos en un viatge musical extraordinari viscut amb intensitat per la fascinació del relat de l’Evangelista, la veu en primera persona de Jesús, la generositat de l’assemblea i l’expressió del dolor. Sí, sí, estem parlant de 'Passió segons Sant Mateu', de J. S. Bach, el millor representant del barroc alemany. Paul McCreesh i Gabrieli Consort & Players seran els vostres guies d'aquest clàssic oratori! 

Dimecres 10 d'abril a les 20 h. Preu: 20-100 €

Més informació aquí.

Un Palau colpidor
Rob C. Croes / Anefo

6. Un Palau colpidor

Un clarinet, un violí, un violoncel i un piano retran homenatge a Olivier Messiaen amb 'Quartet per a la fi del temps': l'obra que el compositor francès va compondre mentre estava empresonat al camp alemany de Görliz durant la II Guerra Mundial i va estrenar al mateix camp davant 5.000 presoners. El quartet que la interpretarà està format per 4 joves intèrprets referents del país: Miquel Ramos (clarinet), Joel Bardolet (violí), Pau Codina (violoncel) i Carles Marigó (piano). Sens dubte, una obra històrica i única.

Dijous 20 de juny a les 20 h. Preu: 12 €

Més informació aquí.

Publicitat
Un Palau pianístic

7. Un Palau pianístic

El 2007 penjava el seu primer vídeo a Youtube amb una interpretació màgica dels 'Études' de Chopin i ara ja suma més de quatre mil subscriptors. Ja sabeu de qui parlem? Exacte! La pianista Valentina Lisitsa traspassarà la pantalla de Youtube per delectar-nos amb un programa que inclou 18 peces per a piano de Txaikovski i 'Orphée Suite' de Philip Glass. No et perdis l'oportunitat de veure una de les figures musicals d'internet més aclamades en directe! Feu un tastet de la seva música!

Dilluns 25 de febrer a les 20 h. Preu: 20-30 €

Més informació aquí.

Un Palau literari

8. Un Palau literari

Ho heu llegit bé: literatura al Palau! Us espera Lletraferits: un itinerari de concerts i conferències que combinen música i literatura. Debateu sobre les ramificacions literàries de quatre concerts de la temporada com 'Sonates' de Beethoven i la 'Passió segons Sant Mateu' de Bach amb la literatura d'Els estranys' de Raül Garrigasait, tête-tête poètic entre Antoni Clapés i Francesc Parcerisas, la biografia de Philip Glass o 'El regne' d’Emmanuel Carrère. Un total de 4 concerts, 4 trobades prèvies a diferents indrets de la ciutat i 4 trobades postconcert al Foyer del Palau.

A partir del divendres 8 de febrer a les 19 h. Preu: 120 €

Més informació aquí.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat