Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vegan Fest Catalunya 2023

  • Què fer, Festivals
  1. Vegan Fest Catalunya
    Foto: Rubén Vaquero / Associació Vegana de CatalunyaVegan Fest Catalunya
  2. Vegan Fest Catalunya
    Foto: Irene Serrano Espejo / Associació Vegana de CatalunyaVegan Fest Catalunya
  3. Vegan Fest Catalunya
    Foto: Rubén Vaquero / Associació Vegana de CatalunyaVegan Fest Catalunya
Publicitat

Time Out diu

Quarta edició del Vegan Fest Catalunya, el festival vegà més gran d'Europa, gratis al Parc de Vallparadís de Terrassa

Si l'any passat era un puny alçat amb una pastanaga, aquest any són meitats de peces de fruita en forma d'ovni. Amb aquest cartell i sota el lema 'Salvem la Terra. Per un planeta més sostenible, respectuós i empàtic', arriba la quarta edició del Vegan Fest Catalunya, "el festival vegà més gran d'Europa", els dies 15, 16 i 17 de setembre al Parc de Vallparadís, a Terrassa.

El festival que organitza l'Associació Vegana de Catalunya (una trobada "tant per a persones veganes com no veganes") no només s'ha consolidat com una cita de referència, sinó que creix: en aquesta quarta edició amplia l'espai i també afegeix un dia, de manera que en durarà tres en comptes de dos. Apadrinat per l'actriu Núria Gago, el festival proposa xerrades, gastronomia, un mercat i la música de Sabor de Gràcia, que actuaran el dissabte 16 a les 21 h.  

Qui participa al Vegan Fest 2023?

Entre els participants, destaca la presència de Tobias Leenaert, autor del llibre 'Hacia un futuro vegano'; Oscar Horta, membre de l'organització internacional Ética Animal; Catia Faria, profesora de filosofia a la Complutense de Madrid i membre fundadora del Centre for Animal Ethics de la UPF; una representació de l'ONG Océanos de Vida Libre, i Raquel Roca, del santuari animal En nuestra casita de madera. 

També hi seran Alejandra Toloza, fundadora d'Incuba Veg, la primera acadèmia gastronòmica vegana a Xile; Carlos Umaña, copresident de l'Associació Internacional de Metges per a la prevenció de la Guerra Nuclear (IPPNW) i membre de la Campanya Internacional per l'Abolició de les Armes Nuclears (ICAN); Cris Massana i Martina Sampaolo, de la pastisseria vegana parisenca Loba Pâtisserie; i el xef londinenc Mike Davies, entre altres.

Mercat i gastronomia

Hi haurà, també, una nova edició del concurs Vegan Chef Festival (diumenge 17 a les 12 h); un mercat de productes d'alimentació, moda, cosmètica, calçat i artesania vegans i sostenibles, i propostes gastronòmiques a l'aire lliure.  

Borja Duñó
Escrit per
Borja Duñó

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
veganfest.cat
Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà