Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Verge
@dabidpascual

Verge: Font Màgica de Montjuïc

Si has nascut entre el 23 d’agost i el 22 de setembre, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

No t'agrada parlar dels teus sentiments i no suportes la gent mal educada. Valores molt la creativitat i l’originalitat, ets amant de les coses vintage i de l’artesania. Ets 100% perfeccionista, t’hi fixes en tot tipus de detallets i ets súper exigent amb tu i la resta. Malgrat això, saps que les coses en equip surten millor, com quan es junten la música i les llums amb els moviments d'aigua de la Font Màgica de Montjuïc, formant un espectacle ple de detalls que deixa a tothom amb la boca oberta. 

Com que ets tot un ‘manetes’ i l’art és la teva gran passió, t’encanta passar el teu temps lliure creant i construint coses. Alimenta el teu esperit artístic seguint els consells dels millors artistes sobre com fer un collage, segur que ets capaç de realitzar una obra impressionant. I si et quedes amb ganes de fer més coses, busca inspiració visitant virtualment l’interior d’una de les grans meravelles de tota la història de l’art: la Capella Sixtina. Segur que no se t’escapa cap detall!

Consulta tot l’horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat