Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Capilla Sixtina
©Suhtterstock

Recorre la Capella Sixtina des del sofà de casa teva

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Des de fa unes setmanes, centenars de plataformes en línia creen i ofereixen una agenda cultural adaptada a les nostres circumstàncies per poder gaudir i entretenir-nos de manera enriquidora des de casa. Aquesta vegada, el Museu del Vaticà ens ofereix una visita en línia per les instal·lacions de la meravellosa Capella Sixtina, i tot sense moure'ns de casa nostra.

No només podreu gaudir de la volta de Miguel Ángel, sinó també de les obres d'art que acull el museu perquè ofereix un recorregut íntegre per les instal·lacions. Oblida't de les llargues cues diàries que usualment es fan per entrar-hi, de tots els turistes que l'atiborren. A més, la diferència de preu és evident i pots fer zoom per observar amb deteniment cada detall.

És cert que visitar el Vaticà és una experiència colpidora, visitar-ho en persona és un pla obligatori i ineludible quan es visita Roma. Però ja tindrem temps de gaudir de cada racó del món i òbviament de la nostra estimada Barcelona i el seu art. Mentrestant gaudim dels continguts i cultura en línia que ens ofereixen i que tant ens calen. 

NO T'HO PERDIS: Museus, centres d'art i galeries del món per visitar des de casa

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Últimes notícies

    Publicitat