What the Foc!

Què fer Gratis
What the Foc!
1/3
What the Foc!
What the Foc!
2/3
What the Foc!
What the Foc!
3/3
What the Foc!

Time Out diu

Després d'haver estat un dels mercats gastronòmics temàtics d'Eat Street, el What the Foc! es transforma en festival independent amb una nova proposta d'oci que omplirà de gastronomia i música el Parc de la Torrassa de l'Hospitalet el 9 i 10 de març.

El What the Foc! vol reivindicar l'art de la barbacoa i donar protagonisme els xefs i mestres que es traslladaran a un espai a l'aire lliure per oferir les últimes innovacions i 'show cookings' en directe. El festival a més compta per primera vegada amb la col·laboració de Ràdio Primavera Sound, que deixarà els seus estudis del Born per programar la música durant els dos dies del festival, on es podran veure i degustar diferents tradicions de barbacoa (amb els calçots i les carxofes incloses).

Hi participaran grans especialistes de les brases, com Christian Angel Civitale i Matias Tino (xefs darrere de Dos Boludos), el peruà Jeff Espinoza de Warike, que farà servir la caixa xinesa, tècnica innovadora i sense gairebé presència a Barcelona; la parella formada per Raquel Blasco i Marc Santamaría, els xefs i les ànimes darrere de Casa Xica, i Colin Clark, carnisser escocès de tercera generació que normalment es troba aprovisionant iots amb els millors productes.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers