1. Antonia's Burger
    Foto: Antonia's Burger Antonia's Burger
  2. ¡Hamburguesa, patates i a córrer!
    Foto: Antonia's Burger¡Hamburguesa, patates i a córrer!
  • Restaurants | Hamburgueses
  • preu 1 de 4
  • El Putget i Farró
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Antonia's Burger

4 de 5 estrelles
Iker Morán
Publicitat

Time Out diu

Un altre local de 'smash burgers'? Cert gest d'avorriment és fàcil d'entendre. Així que n'arribi una de nova amb bones credencials i un xic diferent s'agraeix. Antonia's Burger compleix els dos requisits. Es tracta del primer projecte dedicat a les hamburgueses de la gent de The Fish & Chips Shop que, de fet, han reconvertit el seu local de Teodora Lamadrid, 1 en aquesta petita hamburgueseria. La senzillesa del local encaixa amb el minimalisme extrem de la carta. Només hi ha dos plats, cheese burger i hot dog, respectivament. Els preus molt assequibles, més a aquesta zona de la ciutat, són un dels punts forts del negoci.

Una bona hamburguesa a Sant Gervasi per 6 euros? Bé, 9 euros si optem per la doble, amb dues peces de carn de 100 grams cadascun. Bon pa, formatge, cogombret adobat casolà… No cal esperar floritures, carns amb nom i cognom o maduracions, però la relació qualitat-preu és impecable. Bones també les patates fregides amb pell, que arriben en un got de cartó, a 3,5 euros la ració. 

L'única concessió gurmet és, de fet, aquest punt diferencial que buscàvem. Per beure, a més de les esperades cerveses artesanals, a Antonia's Burger aposten pels vins naturals. La carta és sorprenentment llarga en comparació amb la resta de l'oferta, amb una vintena de referències entre blancs, negres, orange, rosats i ancestrals. Així que ens cruspirem la nostra 'cheese burger' amb una copa d'Anyet al costat, un orange molt lleuger. Així de senzill i així de bo, escolta

Detalls

Adreça
Teodora Lamadrid, 1
Barcelona
08022
Transport
FGC: El Putxet
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 19.30 a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà