Obrir un restaurant a Enric Granados no és qualsevol cosa. És el carrer dels restaurants de moda, aquell en què els grans grups de restauració i inversors posen els diners per situar-se al centre del tauler de joc. Arko, per exemple, obert l'estiu del 2024 al centre del carrer dels restaurants, és un seriós aspirant al podi de millor restaurant de sushi de Barcelona. Aquest és el projecte dels empresaris Ferran Ballús i Joaquín Sánchez, els empresaris propietaris dels restaurants Carnal Steak House. Si em permeteu l'acudit, han posat tota la carn a la graella: al capdavant hi ha el brasiler Rafael Erbs, ex-cap de cuina de RíaKRU, que també va passar per Pakta, Enigma i Moments i gran expert en la cruïlla de camins del Japó i Brasil.
En contraposició als locals de sushi modern i luxós on ballarins pugen a la barra amb guspires a l'entrecuix, aquí l'espectacle només és en el menjar a taula. amb una selecció de sushi i sashimi potentíssima, amb tocs brasilers, nikkei i signatura d'autor, amb exemples com un nigiri de ventresca de tonyina, maionesa de yuzu i kumquat, un altre de peix mantega amb salsa 'anticuchera' o el de foie amb melmelada de pebrot i 'kizami'. Es recomana demanar el menú degustació complet, que inclou dinou peces servides en una safata preciosa. I el luxe és sobri i discret, amb un interiorisme de materials i línies orgàniques, amb elements destacats com arbres de 'sakura' i moquetes que aporten una atmosfera envoltant i sofisticada, però alhora sòbria i íntima, lluny de les tavernes de 'Star Wars' del sushi-club estil Madrid.