El Kak Koy és la versió en bar del Koy Shunka. La seva especialitat és la graella japonesa, el sumiyaki, d'on surten especialitats de fusió que són marca de la casa de Hideki Matsuhisa, un dels grans animadors del panorama gastronòmic català. Com per exemple, el pop amb cogombre o unes magistrals espardenyes amb raïm i greix de wagyu, o una molt més directa i boníssima costella de wagyu. Espai petit: hi ha dues barres, i els cuiners fan de cambrers. I no tenen telefon, perquè no agafen reserves.
Una selecció dels millors restaurants japonesos de la ciutat. Hi trobareu les tavernes més tradicionals al costat del menjar japonès més gastronòmic, solucions per al dia a dia o per a aquelles ocasions especials en què us ve de gust fer-vos un homenatge.
I si us quedeu amb més gana i voleu tastar altres opcions que ens ofereix la ciutat de Barcelona, tasteu el millor sushi de Barcelona o els millors aperitius asiàtics de Barcelona.
NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants xinesos de Barcelona