• Restaurants | Marisc
  • preu 2 de 4
  • La Barceloneta
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Barraca

4 de 5 estrelles

Arroseria amb estil que t'ofereix un pla del que no pots defugir

Publicitat

Time Out diu

Arrossos dels de tota la vida a primera línia de mar, amb molt bones vistes. Mixt, paella, a banda... Potser pot sonar massa tòpic o, fins i tot, arriscat si parlem de la Barceloneta i la seva oferta de restauració. No és el cas de la Barraca, un dels restaurants del grup Tribu Woki. Una arrosseria amb estil i cuina ben treballada. Hi despunten l’arròs a banda amb pop i allioli, la paella d’arròs bomba, acabada amb una picada, i la controvertida paella de verdures ecològiques. Sigui com sigui, menjar una d’aquestes fantàstiques especialitats a tocar del mar és un pla que no es pot defugir. Els entrants són de peix i marisc de la llotja, com no podia ser d’una altra manera a peu de platja de la Barceloneta.

Quin és el plat estrella?

Qualsevol dels seus arrossos és una bona elecció, però un dels més recomanables si busqueu sortir de la paella més clàssica, és l'arròs a banda amb pop, musclos i allioli. 

Hi ha opcions vegetarianes i veganes?

Sí. Fan una paella de verdures ecològiques vegana. També hi ha una amanida amb burrata apta per a persones vegetarianes i una amb ceba, tomàquet i olives que és vegana. 

Preu per persona

Els arrossos van dels 21 € (el de verdures) als 36 € (el caldòs de llamàntol), i la paella marinera té un preu per persona de 24,90 €. Comptant que demaneu algun entrant o amanida i beguda, el tiquet rondaria els 40-50 € per comensal. 

Detalls

Adreça
Passeig Marítim, 1
La Barceloneta
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (M: L4)
Preu
De 30 a 45 €
Horaris
Cadia dia de 13 a 16 h i de 20 h a 23 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà