Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Blanc

  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Blanc
Blanc
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Carme Ruscalleda, amb dues estrelles Michelin compartides amb el seu fill Raül Balam al restaurant Moments, també és al capdavant del restaurant Blanc, l'oferta gastronòmica més qüotidiana de l'hotel Mandarín. De fet, la xef de Sant Pol de Mar recupera el nom del restaurant 'econòmic' d'aquest hotel de luxe, en mans del malaguanyat Jean Luc Figueras quan va obrir. 

Com ja va fer el xef francès, Ruscalleda ha optat per bastir una carta plena de receptes senzilles i fresques, basades en l'excel·lència de la matèria primera i en l'estacionalitat. 'Sense ser un restaurant gastronòmic, a Blanc exercim una cuina gastronòmica, que és aquella que defensa les coses molt bones', precisa Ruscalleda. Agermana luxe i tradició: això inclou picades d'ullet a la caça i el producte nu estratosfèric.

Seguint la filosofia d'allò local com a universal, en els plats principals de la carta hi trobem una forta empremta catalana, en receptes com els canelons a la barcelonina –amb carn de pollastre, porc i vedella– o una amanida tant mediterrània com la de burrata, tomàquet, alfàbrega i romesco. Ara bé, tampoc no falten les tapes que tot turista a Barcelona s'espera i algun toc asiàtic. Totes les tapes (croquetes, braves, hummus, gyoza, pernil ibèric...) es poden demanar al Banker's Bar i a la terrassa Mimosa. Perquè de fet, ara Carme Ruscalleda gestiona tota l'oferta gastronòmica del Mandarín.

Detalls

Adreça
Passeig de Gràcia, 38-40
Gràcia
Barcelona
08007
Transport
Passeig de Gràcia (M: L2, L3, L4)
Preu
€€€
Horaris
Cada díia de 7 a 11 h. Dg. (brunch) de 12.30 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà