Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Brabo

  • Restaurants
  • Vila de Gràcia
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Brabo
    Foto: BraboBrabo
  2. Bravo (Gràcia)
    Scott ChasserotBravo (Gràcia)
  3. Brabo
    Foto: Brabo Brabo
  4. Bravo (Gràcia)
    Scott ChasserotBravo (Gràcia)
  5. Bravo (Gràcia)
    Scott ChasserotBravo (Gràcia)
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

"És una braseria sense pretensions", però amb un gir gastronòmic important. Ho expliquen Rafa Panatieri i Jorge Sastre Bravo, que han obert Brabo a la Gràcia, un restaurant on les brases són les protagonistes i on ofereixen una carn immillorable

"Gir gastronòmic" ho afegim nosaltres, després d'haver pogut tastar la proposta d'aquest restaurant dels chefs creadors de Sartoria Panatieri, una de les millors pizzeries d'Europa. A Brabo la cosa va de foc i producte. La carta és breu, amb 15 plats. Tot gira al voltant d'una graella a la vista en un local amb capacitat per a unes 40 persones i una zona a la part superior que pot acollir fins a 16 comensals. Elaboracions senzilles, acompanyaments treballats i uns entrants (carabassa en tres textures, tàrtar de porc fumat, paté de campanya casolà…) que rivalitzen en interès amb els plats principals.

I veiem més foc que brasa a prop de la carn, cosa que allunya el restaurant dels cànons de la cuina de graella tradicional. I algunes salses d'acompanyament ens recorden més a una 'steak house' que a un rostidor. El fumat acompanya en tot moment els plats, sense comprometre el sabor, i l'aposta per un producte excels i la filosofia de proximitat total, una personalitat heretada de Sartoria Panateri.  

Escrit per
Ricard Martín i Mireia Font

Detalls

Adreça
Sèneca 28
Barcelona
08006
Transport
Diagonal (L3, L5)
Horaris
De dt. a ds. de 13:00h - 15:30h i de 20:00h a 23:00h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà