Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Brabo

  • Restaurants
  • Vila de Gràcia
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Brabo
    Foto: Brabo Brabo
  2. Brabo
    Foto: BraboBrabo
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

"És una braseria sense pretensions", però amb un gir gastronòmic important. Ho expliquen Rafa Panatieri i Jorge Sastre Bravo, que han obert Brabo a la Gràcia, un restaurant on les brases són les protagonistes.

"Gir gastronòmic" ho afegim nosaltres, després d'haver pogut tastar la proposta d'aquest restaurant dels chefs creadors de Sartoria Panatieri, una de les millors pizzeries d'Europa. A Brabo la cosa va de foc i producte. La carta és breu, amb 15 plats. Tot gira al voltant d'una graella a la vista en un local amb capacitat per a unes 40 persones i una zona a la part superior que pot acollir fins a 16 comensals. Elaboracions senzilles, acompanyaments treballats i uns entrants (carabassa en tres textures, tàrtar de porc fumat, paté de campanya casolà…) que rivalitzen en interès amb els plats principals.

I veiem més foc que brasa a prop de la carn, cosa que allunya el restaurant dels cànons de la cuina de graella tradicional. I algunes salses d'acompanyament ens recorden més a una 'steak house' que a un rostidor. El fumat acompanya en tot moment els plats, sense comprometre el sabor, i l'aposta per un producte excels i la filosofia de proximitat total, una personalitat heretada de Sartoria Panateri.  

Iker Morán
Escrit per
Iker Morán

Detalls

Adreça
Sèneca 28
Barcelona
08006
Horaris
De dt. a ds. de 13:00h - 15:30h i de 20:00h a 23:00h
Publicitat
També t'agradarà