Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Claris, 118

Claris, 118

Restaurants, Espanyola
Recomanat
4 de 5 estrelles
Claris 118
1/2
Foto: Irene FernandezClaris 118
Claris 118
2/2
Foto: Irene FernandezClaris 118

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Si és en les distàncies curtes quan un se la juga, la distància curta d’un restaurant és el menú de migdia. En el Claris 118 –d’Ever Cubilla, ex-Espai Kru– el menú s’estira al màxim, s’arrisca i cau dret amb una gràcia que ens fa estremir de plaer. Claris 118 és un cas d’hiperespecialització al migdia (a 13 euros): un full setmanal amb vuit primers, vuit segons, i l’opció de tunejar-lo amb entrants, extres, o fer una degustació de deu passes (a només 22,50!). Aquí tries la teva aventura amb plats com el tiradito de bonítol del nord amb llet de tigre d’ají amarillo de la foto (suplement de 2 euros), que ens recorden el poder kru de Cubilla.

Però com a bon nen gran, la croqueta em parla: demano les de gamba i nècora i comprovo com van plenes de bocins d’aquests animalons, que al seu torn hi neden en cremositat marinera. De segon, ploma ibèrica a la brasa (extra de 2,50 euros). Feta al punt, amb aroma de brasa, i un greix celestial, mastego en pau omnívora un tall que, si és bo –i aquest ho és– avança a trot porcot la majoria de bovins, per sabor i textura. Una delícia de migdia que ja voldries en un casori. Amb una copa extra –sommelier en un menú de migdia!– surto cantant La traviata per 18 naps. Cal reservar amb temps: ho peten

Detalls

Adreça Pau Claris, 118
Barcelona
08009
Transport M: Passeig de Gràcia
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 13 a 16.30 i de 20.30 a 24 h-
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers