[title]
Al Costa Pacífico hi trobareu alguns dels millors cebiches de la ciutat en un local alegre i ben decorat sense pretensions, ben il·luminat i molt ben atès. L’elecció del peix i la sàvia maceració, les combinacions, molt afortunades, l’original i saborós joc de les espècies i l’afegit màgic que donen els mexicans amb el picant, fan del cebiche clàssic un dels més valuosos de Barcelona. Però no només el clàssic: també el 'vuelve a la vida': una màgica combinació de llagostins (bons, frescos), amb pop, ostra, tomàquet i la salsa coctelera de la casa.
De fet, aquest restaurant és un dels pocs mexicans de Barcelona (l'únic?) dedicat a la cuina marinera d'aquest gegant de la gastronomia, i a la primera mossegada te n'adones que el cebiche no és només un assumpte peruà. I els seus 'tacos' i 'tostadas' són memorables, amb un peu en la tradició i l'altre en la creació. Com per exemple, una 'tostada' de salmó amb chipotle, alga nori i rovell d'ou curada en soja. O més tradicionals, els tacos de peix estil ensenada, amb peix fresc arrebossat, col, maionesa i alvocat, sovint al menú de migdia. El lloc té unes credencials mexicanes impecables: és el segon restaurant que van obrir dels propietaris del Tlaxcal, i el xef és en Rodrigo Arrioja, qui va ser cuiner d'un mexicà 'cool' pioner de grat record, La Coronela.