Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Costa Pacífico

  • Restaurants
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
  • preu 2 de 4
  1. Costa Pacífico
    © Marua Dias Costa Pacífico
  2.  Costa Pacífico
    Maria Dias Costa Pacífico
  3. Costa Pacífico
    © Maria Dias Costa Pacífico
  4. Costa Pacífico
    © Maria Dias Costa Pacífico
Publicitat

Time Out diu

Al Costa Pacífico hi trobareu alguns dels millors cebiches de la ciutat en un local alegre i ben decorat sense pretensions, ben il·luminat i molt ben atès. L’elecció del peix i la sàvia maceració, les combinacions, molt afortunades, l’original i saborós joc de les espècies i l’afegit màgic que donen els mexicans amb el picant, fan del cebiche clàssic un dels més valuosos de Barcelona. Però no només el clàssic: també el 'vuelve a la vida': una màgica combinació de llagostins (bons, frescos), amb pop, ostra, tomàquet i la salsa coctelera de la casa.

De fet, aquest restaurant és un dels pocs mexicans de Barcelona (l'únic?) dedicat a la cuina marinera d'aquest gegant de la gastronomia, i a la primera mossegada te n'adones que el cebiche no és només un assumpte peruà. I els seus 'tacos' i 'tostadas' són memorables, amb un peu en la tradició i l'altre en la creació. Com per exemple, una 'tostada' de  salmó amb chipotle, alga nori i rovell d'ou curada en soja. O més tradicionals, els tacos de peix estil ensenada, amb peix fresc arrebossat, col, maionesa i alvocat, sovint al menú de migdia. El lloc té unes credencials mexicanes impecables: és el segon restaurant que van obrir dels propietaris del Tlaxcal, i el xef és en Rodrigo Arrioja, qui va ser cuiner d'un mexicà 'cool' pioner de grat record, La Coronela.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Pl. de Sant Agustí Vell, 1-3
Barcelona
08003
Contacte
93 531 70 62
Transport
Urquinaona (L1)
Horaris
Dl. tancat. Dt. i dc. de 13 a 16 h. i de 20 a 24 h. Dj. Dv. ds. i dg. de 13 a 24 h
Publicitat
També t'agradarà