Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El Buen Gusto

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. El Buen Gusto
    Foto: El Buen Gusto El Buen Gusto
  2. El Buen Gusto
    Foto: El Buen Gusto El Buen Gusto
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Història emotiva i bonica: els avis de l'Artur Martínez, xef Michelin a l'Aürt, van obrir un bar a Terrassa l'any 1952, el Buen Gusto (un dels noms més repetits en la història dels bars). El 2002, Martínez va convertir el bar patern en el Capritx, el que fou l'estrella Michelin més petita d'Europa, amb tot just quatre taules i dotze comensals (la va ostentar del 2010 al 2017, aguantant quinze anys amb tres focs, sense magatzem, sense vestuari, sense rentavaixelles...). 

El març del 2020 (sí! aquella data!), el xef va reobrir El Buen Gusto sota la forma d'una petita tasca de vins, vermuts i tapes on no es pot reservar i no hi ha més de sis plats a la carta (tot i que sovint apareixen fores de carta molt substanciosos). "Volia recuperar les tapes servides pels pares i avis abans de Capritx, amb tota la seva autenticitat i senzillesa, però amb la meva sensibilitat i la del meu equip", explica Martínez.

El poder de les petites coses: un vermut de la casa fet a la casa, canyes ben tirades a preu de bar (i no de 'gastrobar'), carta de vi petita i juganera, i clàssics de barra, infal·libles i gustosos, que redescobrireu per la mà del xef: braves, capipota, ensaladilla russa, croquetes, anxoves i formatges catalans. Ideal per anar-hi el cap de setmana: i si no teniu lloc, doncs agafeu la teca de la rostisseria, i feliços cap a casa. 

Busca alojamiento

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Alcoi, 44
Terrassa
08025
Horaris
Ds.dg. i festius de 10 a 16 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà