1. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  2. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  3. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  4. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  5. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  6. Estimar (Born)
    Scott ChasserotEstimar (Born)
  • Restaurants | Marisc
  • preu 3 de 4
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Estimar

5 de 5 estrelles

Rafa Zafra ret homenatge a la millor matèria primera procedent de Roses en un petit local a prop de Santa Maria del Mar

Publicitat

Time Out diu

Aquest petit local a prop de Santa Maria del Mar es transforma en un homenatge diari a la millor matèria primera procedent del port de Roses de la mà de la cinquena generació de la família Gotanegra, d’aquesta localitat. El xef Rafa Zafra, d’escola elBulli, i per tant molt coneixedor d’aquests productes, ofereix “pornocuina” d’aquesta matèria en versió marinera: receptes senzilles que respecten al màxim un producte extraordinari. Despullar el peix, podríem dir. En voleu exemples? Tasteu uns sensacionals calamarsets fregits acompanyats de gota negra (maionesa i tinta), o unes gambetes de Roses cuites al vapor d’algues. Estimar és una declaració d’amor als béns preuats que ens dona el mar!

Detalls

Adreça
Sant Antoni dels Sombrerers, 3
Barcelona
Transport
Jaume I (L4)
Preu
€€€
Horaris
Cada dia de 13 a 15.30 i de 20.30 a 23.30 h. tancat dg. i dl. migdia.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà