[title]
Simplicitat amb detall, influències nòrdiques i essències mediterrànies: el FiskeBar és el restaurant on assaborir mars del món. Els seus xefs Alex Durán i Matteo Spinelli han ideat un concepte gastronòmic que, a través de les seves receptes, ens fan viatjar per les tradicions pesqueres de diferents racons. Especialitzat en peixos, marisc i algues, Durán i Spinelli prioritzen els productes locals i sostenibles per elaborar una cuina honesta, propera i on regna el gust, la qualitat i la tècnica.
En la seva carta, on l'arròs, la pasta i les verdures acompanyen els productes del mar, us esperen originalitats com tagliolini cipriani a la carbonara de gambes o arròs de set verds i salmó obert amb taronja i herbes. Les fotografies parlen per elles mateixes!
Per maridar aquests sabors marítims tenen una carta de vins on predominen els ecològics i orgànics, així com cerveses de tirador.
Entauleu-vos en aquest restaurant a tocar del mar i deixeu-vos portar per una carta cuidada i un interior càlid i cuidat: amb detalls nòrdics que destaquen en l'entorn del local: al port de Barcelona i amb la muntanya de Montjuïc de fons.