Simplicitat amb detall, influències nòrdiques i essències mediterrànies: el Fiskebar és el mar des d'una altra perspectiva, el mar del nord amb la llum del sud. Els seus xefs Alex Durán i Matteo Spinelli han ideat un concepte gastronòmic que, a través de les seves receptes, ens fan viatjar per les tradicions pesqueres de diferents racons. Especialitzat en peixos, marisc i algues amb una forta influència nòrdica i també mediterrània, Durán i Spinelli prioritzen els productes locals i sostenibles per elaborar una cuina honesta, propera i on regna el gust, la qualitat i la tècnica.
En la seva carta, on la pasta, les verdures i l'arròs acompanyen els productes del mar, us esperen originalitats com tagliolini cipriani a la carbonara de gambes o arròs de set verds i moll obert amb taronja i herbes. Les fotografies parlen per elles mateixes!
Per maridar aquests sabors marítims tenen una carta de vins on predominen els ecològics i orgànics, així com cerveses de tirador.
Entauleu-vos en aquest restaurant a tocar del mar i deixeu-vos portar per una carta cuidada i un interior càlid i cuidat: amb detalls nòrdics que destaquen en l'entorn del local: al port de Barcelona i amb la muntanya de Montjuïc de fons.
Fiskebar
Time Out diu
Assaboriu el mar del nord i l'ambient del mediterrani en aquest restaurant de Grupo Tragaluz a la costa de la ciutat
Detalls
- Adreça
- Passeig d'Ítaca, 3
- Barcelona
- 08039
- Contacte
- Veure Web
- 93 609 36 92
Discover Time Out original video