1. Fiskebar (Gòtic)
    Scott ChasserotFiskebar (Gòtic)
  2. Fiskebar
    Foto: Fiskebar
  3. Fiskebar
    Foto: Fiskebar
  4. Fiskebar (Gòtic)
    Scott ChasserotFiskebar (Gòtic)
  5. Fiskebar (Gòtic)
    Scott ChasserotFiskebar (Gòtic)
  6. Fiskebar (Gòtic)
    Scott ChasserotFiskebar (Gòtic)
  7. Fiskebar (Gòtic)
    Scott ChasserotFiskebar (Gòtic)
  8. Fiskebar
    Foto: Fiskebar
  9. Fiskebar
    Foto: Fiskebar
  • Restaurants
  • El Gòtic
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Fiskebar

4 de 5 estrelles
Anna Torrents
Publicitat

Time Out diu

Els cuiners Alex Durán i Matteo Spinelli han creat un concepte que ens trasllada a diversos ports del món. Situat en un emplaçament esplèndid del Real Club Marítim de Barcelona, el Fiskebar s’especialitza en peixos i marisc i defensa una cuina estètica que vol agradar a tothom. A la carta, la pasta, les verdures i l’arròs acompanyen els productes del mar, mentre que receptes nòrdiques com l’smørrebrød de salmó, alvocat i rave picant aporten una mirada diferencial. Destaquen els musclos amb beurre blanc, la cerviola amb oli d’oliva verge i la barra freda de niguiris, així com el formatge de Molí de Ger a la brasa. Per acompanyar, disposen d’una àmplia selecció de vins ecològics i orgànics. Del grup Tragaluz.

Detalls

Adreça
Passeig d'Ítaca, 3
Barcelona
Barcelona
08039
Transport
Drassanes (M: L3)
Preu
€€€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà