Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gastrorecup al Semproniana

  • Restaurants
Ada Parellada al Semproniana
© Maria DiasAda Parellada al Semproniana
Publicitat

Time Out diu

Sabíeu que amb la meitat del menjar que es desaprofita i es llença podríem arribar a alimentar totes les persones que passen gana? El malbaratament alimentari mundial té un cost de gairebé un bilió d’euros anuals. I si tirar menjar fos un país, seria el tercer estat més contaminant del planeta, ja que emetria 3.300 milions de tones de diòxid de carboni. 

Ada Parellada, una de les més cuineres més militants de Catalunya contra el malbaratament alimentari, organitza una nova edició del Gastrorecup al Semproniana: un sopar/denúncia obert a tothom que hi vulgui participar. Si hi aneu, veureu que és possible cuinar un àpat saludable i amb valor gastronòmic –és a dir, que vingui de gust– amb aliments que ja anaven cap a la brossa. No dubteu; a més de menjar bé, l'àpat us ajudarà a ser conscients de tots els aliments que es llencen dia a dia i que estan en perfectes condicions de ser consumits. És una bona oferta: Sopar al Semproniana per dotze euros! Això sí, el menú no se sabrà fins al moment de la celebració. 

Enguany, la setena edició del Gastrorecup suma tres excel·lents restaurants més d'arreu del territori: el Restaurant La Cava de Tàrrega, amb el xef Albert Marimón (dimecres 28 de setenbre), el dijous 29 al Restaurant Can Xapes de Cornellà del Terri, amb el xef Lluc Quintana i el divendres 30 al Restaurant Albert Guzmán de La Ràpita, amb el xef Albert Guzmán. Les entrades per a aquests esdeveniments s'han de comprar amb antelació, esclar. 

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà