Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

JOK

  • Restaurants
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. JOK
    Foto: JOK JOK
  2. JOK
    Foto: JOKJOK JOK
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

El sumptuós palauet de l’Eixample que va allotjar Rilke ara és JOK. L’acrònim del periodista Joan Maria Pou, l’empresari Oriol Badia i Kim Díaz com a assessor (Bar Mut) és “un projecte de factoria cultural amb concerts, presentacions de llibres, xerrades, monòlegs... que volem finançar amb un bon restaurant i una bona cocteleria”, explica Pou. “Si depens dels clics o el finançament públic, tens uns límits. I volem decidir què fem i què no fem”, segueix.

Elegància burgesa, zero bling-bling (no fa per a Neymar): JOK té un molt afinat restaurant de cuina catalana amb la xef Olga Sternari al capdavant i on es nota la mà de Díaz: la fórmula de migdia és un menú desordenat –tria dos plats entre deu– amb aigua, postres i cafè per 30 euros.

Èxits catalans amb algun accent afrancesat (Sternari ve de Joël Robuchon!) producte top i molta temporada. La fideuà és substanciosa, amb la potència d’un bon fumet, alleugerida amb daus de lluç fresc, i els canelons són tot el que pots demanar a un caneló (trufat). La cocteleria funciona del migdia a quarts de 3 de la matinada, “amb la possibilitat de fer-hi un pica-pica fora-d'hores d’alta qualitat”, diu Pou. I sempre us demanaran si voleu començar amb un còctel. Aspirant a dandi sagarrià, agafeu-hi un bon gat i maregeu el whisky pels salons vellutats. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Mallorca, 275
Barcelona
08008
Transport
M: Diagonal
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 3h (restaurant de 13 a 15.30 i de 20 a 22.30 h)
Publicitat
També t'agradarà