1. La Cabrera
    Foto: La Cabrera La Cabrera
  2. La Cabrera
    Foto: La Cabrera La Cabrera
  • Restaurants | Argentina
  • Dreta de l'Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

La Cabrera

4 de 5 estrelles
Iker Morán
Publicitat

Time Out diu

Barcelona no va mal servida de restaurants argentins ni de locals especialitzats en graella i carn. Però parlar de La Cabrera i de Gastón Riveira és posar nom propi a una cosa tan popular com el rostit argentí. En plena expansió per tot el món, aquest restaurant del barri de Palerm a Buenos Aires –un clàssic a la llista 50 Best de Llatinoamèrica des de fa anys– ha arribat també a Barcelona.

És en l'enorme local que va ocupar el seu moment el Mextizo i que ara pot acollir fins a 140 comensals disposats a gaudir d'una autèntica graella argentina. Té tots els detalls que han convertit la casa original en gairebé una marca i alguna picada d'ullet local, com la incorporació de patates braves o algun peix a la carta. Demanar els clàssics talls argentins (entranya, ojo de bife, matambre…) és un encert segur.

Però tampoc no caldria descartar altres idees, com els lletons, un dels plats clàssics a la casa mare a Buenos Aires. O les milaneses, esclar. A la sala, expliquen cadascun dels talls i aconsegueixen el punt desitjat pel comensal i fan el tall i el servei a taula. Una mena de ritual en què les salses i guarnicions fredes i calentes, incloses de forma gratuïta al costat dels plats, formen part de la firma de La Cabrera i conformen una taula una mica caòtica per als no iniciats, però molt generosa i suculenta.  

Detalls

Adreça
Diputació, 239
Barcelona
08007
Transport
M: Passeig de Gràcia
Horaris
Cada dia de 12:30–16:00 i de 19:00–23:00
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà