Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tarte & Quiche
© Ivan Giménez Tarte & Quiche

Les millors quiches de Barcelona

Gaudiu d'aquesta meravella que, afortunadament, té un bon grapat de temples a Barcelona

Escrit per
Laura Conde
Publicitat

Segons els experts el secret d'una bona quiche és, fonamentalment, bona nata, massa sempre casolana i uns ous de qualitat. Aquesta, però, només és la base, els ingredients que hi afegim poden ser tan variats que difícilment una quiche s'assembla a una altra. Tot aquest ventall de possibilitats no deixa de seduir cada cop a més Barcelonins i, afortunadament, els locals que n'ofereixen receptes casolanes creixen i creixen. Per posar fil a l'agulla, un donem les claus per trobar les millors quiches de Barcelona. Per cert, cal pronunciar 'quish' i no 'kitsch'.

  • Restaurants
  • Mediterrània
  • Eixample
  • preu 1 de 4

Us imagineu un lloc on només facin quiches i pastissos casolans? L’Hugo i el Phillippe, propietaris d’aquest establiment i fans d’aquest tàndem gastronòmic, van haver de crear Tarte & Quiche quan van constatar, ara fa vuit anys, que a Barcelona encara no existien “aquests locals amb pastissos, com a la resta d’Europa”. Aquí hi trobareu diàriament sis quiches diferents, que podeu acompanyar d’algun dels seus pastissets multicolors.

  • Bars i pubs
  • Cafeteries
  • Sant Antoni
  • preu 1 de 4

Només té una quiche a la carta, però no és una quiche qualsevol, sinó una amb història: la que va inventar un dia la Cecilia, propietària del local, i l’ha acompanyada al llarg de la seva vida en celebracions familiars i reunions a casa amb amics. Ella va ser l’encarregada de compartir la recepta amb el Martin, el xef suec, que ha fet seva aquesta joia amb formatge de cabra, espinacs, figues i porros.

Publicitat
  • Restaurants

Si no us agrada el xivarri i els nens no són la vostra passió, definitivament no us acosteu a aquest local agradable i acollidor que té entre el seu públic moltes famílies amb nens –té un racó de jocs– i amants de la vida saludable de tota mena. Tenen un munt de sucs naturals, nombrosos plats bio i tres quiches a la carta: porros, carbassa i bacó amb xampinyons, que se solen incloure al menú de migdia a 8 euros.

  • Restaurants
  • Cafès
  • Dreta de l'Eixample
  • preu 1 de 4

Aquest local decorat com un escenari d’Alícia al país de les meravelles, que seria incorrecte anomenar 'kids-friendly' perquè, de fet, va néixer pensant en els nens –en tot cas els que hi serien benvinguts són els pares–, té sis quiches delicioses que, ens explica el personal, “solen agradar més als grans que als nens”. La canalla sol triar una truita XXL farcida de pernil dolç i formatge, amb truita a la francesa per sobre (la versió de la quiche al país de les meravelles?).

Publicitat
La Nena
  • Restaurants
  • Cafès
  • Gràcia

Molts coneixen La Nena, i són molt savis, per la seva fantàstica xocolata desfeta i la seva rebosteria casolana, i obliden que el ja mític local de Gràcia té una oferta salada que inclou unes quiches boníssimes. En tenen quatre: porros amb brie; carbassó amb formatge de cabra; espinacs i mató, i pernil dolç, xampinyons i emmental. Se serveixen en porcions generoses.

Petit Pot Cafe-Bistrot
  • Restaurants
  • Cafès

“El secret d’una bona quiche? Bàsicament una bona nata, la massa sempre casolana i uns ous ecològics de qualitat”. L’Hernán, propietari d’aquest bistrot que triomfa amb una carta mediterrània i uns brunchs molt populars, elabora diàriament tres quiches diferents, que s’inclouen sempre al menú de migdia, amb amanida, a 9 euros. Hi trobareu des de la de moniato amb carbassa, porros i formatge de cabra fins a la quiche lorraine.

Publicitat
Délices de France
  • Restaurants
  • Francesa

Els restaurants informals d’esperit 'healthy' i oferta bio a qualsevol hora del dia estan molt bé, però hi ha moments a la vida en què vols entaular-te en un restaurant francès 'comme il faut', cruspir-te una quiche lorraine i sentirte francès, sofisticat i il·lustrat. És el moment de reservar taula al Délices de France –on fan, a més, una sopa de ceba excepcional– i demanar aquest plat que cuinen com els àngels.

En Aparté
  • Restaurants
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Aquest restaurant francès de referència té un interessant menú de migdia que sempre inclou una quiche, la qual varia cada dia. Pot ser de carbassa i fourme d’Ambert, vegetariana, de pernil i cantal, de salmó, tres formatges... Se’n pot menjar només al migdia, perquè a la nit el local es transforma en un lloc on compartir unes fustes de fantàstics formatges francesos d’importació, embotits, patés, torrades o amanides.

Publicitat
The Pan's Club
  • Restaurants
  • Pastisseries
  • Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera

Amb un interiorisme a càrrec de la dissenyadora del Federal i una oferta signada per Chloe Saada, popular cuinera francesa famosa entre altres coses pels seus cupcakes, aquest local del Born està especialitzat en quiches casolanes delicioses (en tenen deu de diferents), pastissos homemade, amanides gurmet, milkshakes i sucs. Una combinació guanyadora que té, a més, una delícia anomenada brownie amb Snickers.

Hänsel
  • Restaurants

Aquesta pastisseria cafè de l’Eixample fa unes quiches individuals que tenen gran èxit entre la parròquia: de pernil i formatge, tres formatges, de porros o d’espinacs amb ametlles i panses, totes casolanes i delicioses. Com que tenen molts fans, les podeu demanar per encàrrec i us en faran de grans, que podreu acompanyar d’una amanida, una crema, algun dels seus sucs naturals i alguna opció de la seva inacabable oferta dolça.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat