Us imagineu un lloc on només facin quiches i pastissos casolans? L’Hugo i el Phillippe, propietaris d’aquest establiment i fans d’aquest tàndem gastronòmic, van haver de crear Tarte & Quiche quan van constatar, ara fa vuit anys, que a Barcelona encara no existien “aquests locals amb pastissos, com a la resta d’Europa”. Aquí hi trobareu diàriament sis quiches diferents, que podeu acompanyar d’algun dels seus pastissets multicolors.
Segons els experts el secret d'una bona quiche és, fonamentalment, bona nata, massa sempre casolana i uns ous de qualitat. Aquesta, però, només és la base, els ingredients que hi afegim poden ser tan variats que difícilment una quiche s'assembla a una altra. Tot aquest ventall de possibilitats no deixa de seduir cada cop a més Barcelonins i, afortunadament, els locals que n'ofereixen receptes casolanes creixen i creixen. Per posar fil a l'agulla, un donem les claus per trobar les millors quiches de Barcelona. Per cert, cal pronunciar 'quish' i no 'kitsch'.