1. Macchina Pasta Bar
  © Mariona HostenchMacchina Pasta Bar
 2. Macchina Pasta Bar
  © Mariona HostenchMacchina Pasta Bar
 3. Macchina Pasta Bar
  © Mariona HostenchMacchina Pasta Bar
 • Restaurants | Italiana
 • preu 1 de 4
 • Sant Antoni

Macchina Pasta Bar Parlament

Publicitat

Time Out diu

Qualitat artesana en sèrie: el restaurant de pasta Macchina Pasta Bar consolida la seva oferta obrint un quart local. Ni més ni menys que al número 1 del carrer Parlament! La fórmula de l’èxit és aquesta: fan la seva pròpia pasta cada dia, a base d’aigua, farina i ou. Un producte que es pot qualificar com a artesà –veureu la pasta sortir de la màquina– i optimitzat per a ésser produït en grans quantitats.

La fórmula consisteix a triar primer una salsa, com el pesto, la bolonyesa o la panna (amb nata i parmesà), entre d'altres, i combinar-la amb ingredients frescos (pollastre, gambes, verdures, cansalada, mozzarella ...) per finalment escollir el tipus de pasta (a l'ou, de blat, farcida o lasanya). Tot es cuina al moment en presència del comensal, que rep el seu plat acabat a la taula. I si opteu per una lassanya, no us l'acabareu (grossa, ben feta i bona!). I l'amanida de burrata i cirerols és excel·lent (de fet, la qualitat en general posa en qüestió els italians de pisto de la vella escola, aquells de les clavades per un plat de pasta que t'arrissen).

El client menja en un local d’inspiració industrial –maó d’obra vista, metall rovellat, fusta– a mig camí entre l’autoservei i el servei a taula. Sens dubte el de Parlament, on hi havia La Xalada, és el més maco de tots: s'hi han respectat les estructures originals i hi han afegit una decoració plena de bon gust, com una Vespa antiga penjada per peces. De fet, l'inconvenient és que el local és tant acollidor que sap greu marxar-ne un cop has endrapat (no oblideu que això és un 'fast food').

Detalls

Adreça
Parlament, 1
Barcelona
08015
Transport
M: Poble Sec
Horaris
De dg. a dc. de 12 a 24 h i de dj. a ds. de 12 a 24.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà