El sushi és la sublimació de la cuina crua i al cor de Monster Sushi hi ha molts anys de formació al Japó, Califòrnia i Barcelona. Mitjançant la combinació d'ingredients japonesos i d'origen local, tots de màxima qualitat, i depurades tècniques japoneses, Monster Sushi ofereix una explosió de sabors i textures. En fred, sushi tradicional excel·lent i també poc ortodox. En aquest segon apartat, hi trobareu una selecció dels seus grans èxits de rolls 'uramakis', on deixen anar la creativitat i podreu tastar peces amb regust de Califòrnia o Perú, plens de matisos.
També ofereix una àmplia gamma de plats calents asiàtics. Una recepta imprescindible són els fideus de yakisoba saltats amb filet de vedella, que es troben entre els millors de la ciutat. I segueixen al peu de la lletra la seva filosofia: tots es fa a mà i des de zero, al moment i a la vista del client, amb ingredients frescos i d'alta qualitat. Des del tall del peix, a la barra, fins a filetejar les verdures, passant esclar, per les salses.