Anys abans que la bogeria pel 'brunch' i Àsia ens abduís, el 2007, en Sergi Ballús es va quedar amb l’Occi (en català, no digueu 'ochi'!). Havia treballat al Lluçanès, i a l’Occi va posar en pràctica els mateixos principis: cuina catalana creativa, que aposta per la fusió i redefinició de plats, producte excel·lent, generositat i solidesa a prova de modes. Avui, ningú no dubta que és un dels millors restaurants de Girona: té plats clàssics (carpaccio de gambes, escalopa de foie gras...) i un menú de migdia potentíssim: qui pot dir que no a una orada fresca amb patata emmascarada i a uns ous remenats de bolets i alls tendres amb vieires? Aquí són de cullera i de bon menjar, qualsevol cap de setmana us hi podeu trobar elaboracions com ous al plat amb botifarra esparracada, carxofes i tòfona, per exemple.
![Restaurant Occi de Girona Restaurant Occi de Girona](https://media.timeout.com/images/105544567/750/422/image.jpg)
Time Out diu
Detalls
Discover Time Out original video