Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Per Feina

  • Restaurants
  • El Poblenou
  • preu 2 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Per Feina
    Foto: Ricard Martín Per Feina
  2. Per Feina Per Feina
    Foto: Ricard Martín Per Feina
  3. Per feina (Sant Martí)
    Scott ChasserotPer feina (Sant Martí)
  4. Per feina (Sant Martí)
    Scott ChasserotPer feina (Sant Martí)
  5. Per feina (Sant Martí)
    Scott ChasserotPer feina (Sant Martí)
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

Al cor del 22@, el xef Rafa Zafra (Amar, Estimar) hi comanda un restaurant de menús, o una casa de menjar, com en vulgueu dir, com una catedral (també per la seva enormitat). Per Feina és un restaurant de menú diari al·lucinant, a preu popular –per la franja alta del preu popular de migdia, esclar–  que en realitat és una carta encoberta: primers dividits en amanides, salaons i envinagrats, sopes i cremes, verdures i llegums, i segons dividits en pasta i arròs, carn i peix. Divuit plats a triar. L'oferta és molt generosa: el menú (sense extres) inclou aperitius, primer, segonm cafè i una tria ¡del carro de postres!, i el servei, ràpid, eficaç i nodrit, és més propi d'un hotel cinc estrelles que d'un restaurant de menú. Això sí, la beguda es paga a banda. 

El menjar és excel·lent: per exemple, uns cigrons amb capipota amb el llegum amb el punt just de cocció, la carn melosa i el fons de cullera picantet i amb moltes hores de xup-xup. Boníssim, o un arròs a la cassola amb costella de porc desossada, trompeta de la mort i cama-secs, i que porta uns pessics d'allioli fins i suaus. És un plaer barrejar-ho tot, l'allioli i la clapa de greix de la cocció, i fruir de la melositat conjunta del plat i el toc de bosc del bolet fresc. Plat de diumenge cada dia.   

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Ciutat de Granada, 130
Barcelona
08018
Transport
Llacuna (M:L4)
Preu
€€
Horaris
Dl. a dv. de 8 h a 16 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà