Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Ruta de l'hamburguesa Hellman's 2015

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Burger Man Man - II RUTA HELLMANS BURGUER 20151/5
Burger Man Man - II RUTA HELLMANS BURGUER 2015
Bacon Cheese - II RUTA HELLMANS BURGUER 20152/5
Bacon Cheese - II RUTA HELLMANS BURGUER 2015
Veggie Potato Burger - II RUTA HELLMANS BURGUER 20153/5
Veggie Potato Burger - II RUTA HELLMANS BURGUER 2015
Wasabi-Salmon - II RUTA HELLMANS BURGUER 20154/5
Wasabi-Salmon - II RUTA HELLMANS BURGUER 2015
Lambfilet Burger- II RUTA HELLMANS BURGUER 20155/5
Lambfilet Burger- II RUTA HELLMANS BURGUER 2015

Ruta de l'hamburguesa Hellman's 2015

Hellman's convoca per segona vegada el concurs de 'burgers' que decidirà quin dels 20 locals adherits trenca amb el mite que fast food i gurmet no poden anar de la mà

Advertising

L'exclusivitat pren forma d'entrepà a través de 20 locals que integren la ruta de l'hamburguesa Hellmann's, en què els clients podran degustar una recepta única acompanyada d'una beguda per 10 €. No badeu que només és fins al 5 de juliol! Totes les hamburgueses que entren a competició duran entre les seves salses la maionesa de la companyia.

Entre els restaurants que volen fer-se amb el desitjat títol, podem trobar alguns entrepans com la Sole de Hellmann's burger a La Santa del Born i la Halal a l'estil anglès del Carrot Café. També podrem trobar altres creacions com a La Santa Burg, que ofereix la possibilitat de personalitzar els pans, o fins i tot tastar hamburgueses en un ambient a l'estil americà al Meatpacking Bistro, un local que vol traslladar una part de Nova York a Barcelona.

I això no serà tot: els clients podran també participar en un concurs a través de les xarxes socials. Qualsevol usuari que decideixi tuitejar o pujar a Instagram una foto amb la seva recepta preferida i el hashtag #RutaBurger, mencionant l'establiment on la preparen, entrarà al sorteig de mil menús burger gratis.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising