Sagardi

Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
Després de l’Irati, l’altra nau insígnia del grup Sagardi és el restaurant del Born, obert el 1998, eons abans que el barri fos l’apocalipsi 'gastrocool' d’avui en dia. Hi trobareu la seva saviesa en matèria de pintxos i una cuina basca tradicional que reivindiquen amb una execució fina i moderna (el seu bacallà ajoarriero és un petó salat de melmelada de tomàquet). En els darrers anys han afegit la vedella suprema a l’equació: bou gallec comprat als millors escorxadors de la pell de brau.
Detalls
Adreça |
Argenteria, 62 Born-Ribera Barcelona 08003 |
---|---|
Transport | Jaume I (Línies: L4) |
Preu | 50 a 70€ |
Contacte | |
Horaris | De dl. a dg., de 13 a 16 h i de 20 a 24 h pintxos de 10 a 24 h |