Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Santo Porcello

Santo Porcello

Restaurants, Bar d'entrepans Sant Antoni
Santo Porcello
1/3
© Maria DiasSanto Porcello
Santo Porcello
2/3
© Maria DiasSanto Porcello
Santo Porcello
3/3
© Maria DiasSanto Porcello

Time Out diu

Parlem de catalans que fan coses italianes: en Toni Pol –que amb la seva dona Nicoletta Acerbi van obrir el Due Spaghi, excel·lent encreuament italocatalà– expandeix negoci amb el Santo Porcello, un bar d’entrepans italians porta amb porta. Ara bé, el Porcello “és un lloc cent per cent italià”, explica.

Sobretot perquè a Barcelona “amb prou feines existeix la cultura de l’entrepà italià. Hi ha llocs d’entrepans cuinats, però pocs que tinguin aquesta cura italiana de fer una mescla d’embotit, verdura, formatge i salseta”. I té raó. El pa, clau del triomf, és fet a mida per la Yellow Bakery; “perquè el pa català és molt bo però té molt sabor, i en el cas del panini cal un pa més neutre que subjecti sense menjar-se els ingredients”, diu.

I quan tastes una meravella com el Bologna Grossa –amb pesto de pistatxo, mortadel·la de veritat, suau formatge scamorza fumat i oli balsàmic– entens què vol dir. Pol és un filòsof i erudit de l’entrepà i vehicula aquest coneixement en unes deu receptes exquisides (el Gambardella, amb porchetta i verdures brasejades és l’altre must de la casa).

Detalls

Adreça Sepúlveda, 151
Barcelona
08011
Transport M: Urgell
Contacte
Horaris De dt. a ds. de 9.30 a 23.30 h. Dg. de 12 a 16 h.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening