Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Satan's Coffee Corner

Satan's Coffee Corner

Restaurants, Cafès El Gòtic
Recomanat
4 de 5 estrelles
3 de 5 estrelles
(5Comentaris)
Satan's Coffee Corner
1/3
Foto: Maria DiasSatan's Coffee Corner
Satan's Coffee Corner
2/3
© Satan's Coffee CornerSatan's Coffee Corner
Satan's Coffee Corner
3/3
© Satan's Coffee CornerSatan's Coffee Corner

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Satan's Coffee Corner, cafeteria de tercera generació -les d'alts estàndards de qualitat -va deixar de ser un negoci incrustat -primer dins una botiga de regals, després en un taller de bicis- per ocupar una cantonada senyorial al Gòtic. Marcos Bartolomé, el propietari, és de San Millán de la Cogolla (La Rioja) i no pinta pentagrames a terra. Però és fill de torradors de cafè, i serveix un dels millors cafès de Barcelona. El lliure albir satànic s'adiu amb la seva manera de fer pedagogia del gra acabat de moldre: "Molts clients han deixat estar el sucre, la llet fresca ja és prou dolça. O potser l'expresso ja és prou dolç -afirma-. Però no vull adoctrinar-los. No m'agrada que si prenc una bona cervesa em fotin la tabarra. Tenim tota la informació del món, però només te la donarem si ens la demanes". I tenen una filosofia satànica: "Sortiràs satisfet i no et tocarem els collons", riu Marcos.

Tenen un sistema de filtratge d'aigua nou,Marcos, que "remineralitza l'aigua amb el pH i els alcalins que necessita específicament el nostre cafè". Aquí hi trobareu cafès de Right Side Coffee, socis seus -torradors de cafè prèmium- en constant rotació, de manera que sempre tastis alguna cosa diferent. també serveix teca per a un esmorzar espectacular: "Tot és susceptible de menjar-se amb cafè. Recomano l'esmorzar japonès tradicional, amb arròs, truita, espinacs, sopa de miso i cafè de filtre", diu.

Detalls

Adreça Arc de Sant Ramon del Call, 11
Barri Gòtic
Barcelona
08002
Transport Jaume I (M: L4)
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 9 a 18 h. Dg. de 10 a 18 h.

Els usuaris diuen (5)

3 de 5 estrelles

Average User Rating

2.5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:2
  • 1 star:1
LiveReviews|5
1 person listening
1 of 1 found helpful

Sin duda hacen un buen café, pero sinceramente el trato deja mucho que desear. te atienden con bastante desidia, como si molestaras. Dudo que vuelva.


El cafe, la comida y los dulces son muy buenos! el espacio es muy agradable y de buen gusto. Quien creo que es el dueño es muy amable, los demás son correctos.


El comentari de l'enric z absolutament encertat, sembla q et facin un favor per atendre't, preus desorbitats, et fan sentir com si molestessis....ni idea de català, i depèn de qui enganxes ni tan sols de castellà correcte...on estem, a Copenhague??


Como todo en la vida, sí quieres un café de calidad tienes que pagar por él, y en Satan's da gusto, bien hecho Marcos!

0 of 1 found helpful

El café estaba buenisimo pero la leche no estaba suficiente caliente. El precio es desorbitado para un café para llevar en Barcelona. No volveré

També t'agradarà
    Últimes notícies