Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Slow & Low

  • Restaurants
  • Sant Antoni
  • preu 4 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Slow & Low
Foto: Slow & Low Slow & Low
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Després de passar per grans cuines i fer llargs viatges pel món, un jove xef, Francesc Beltri,  va obrir el 2018, amb el cuiner mexicà Nicolás de la Vega, un restaurant gens convencional a Sant Antoni: un gastronòmic que treballa per integrar ingredients i sabors forans a la cuina d’aquí fugint d’exotismes fàcils, que aposta pels sabors potents i per l’experiència global.

Van remodelar el local –ara és una llarguíssima cuina oberta– i la proposta per atrevir-se més, cosa que també es veu a la carta, que només funciona amb dos menús degustació, un de llarg i un de curt. Hi trobareu plats com la Royal de Codium amb gelatina Dashisoyu, escopinya i gel de llima i gingebre, o el curri verd especiat i herbaci, pèsol de llàgrima, pil-pil de tripa de bacallà i gel de iuzu. Beltri i de la Vega fan una cosa molt difícil: la creació de plats des de zero. En algunes elaboracions sí que es recolzen en clàssics redefinits i encreuaments de cuines. Però en d'altres, com una al·lucinant barreja de postres i amanida (amb un pa de pessic d'alfàbrega, un gelat de wasabi i ganache de tofu, lligat amb vinagreta de salsa de soja i pesto de llima) assoleixen cims d'inspiració i complexitat que els assenyalen com a veritables creadors. 

Detalls

Adreça
Carrer del Comte Borrell, 119
Barcelona
08015
Contacte
936 25 45 12
Horaris
Cada dia de 13.30 a 15 i de 20.30 a 22.30 h. Dg. i dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà