Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Uribou

  • Restaurants
  • Sant Gervasi - Galvany
  • preu 3 de 4
Uribou Barcelona
Irene FernandezUribou Barcelona
Publicitat

Time Out diu

Atsushi Takata: “No ho he pensat mai, que tinc un restaurant japonès, no ho diu a la meva targeta”. I té tota la raó del món. Ell va ser pioner el 2002 a barrejar el Japó amb Catalunya
–aquell meravellós Icho, ah, els fideus de sèpia amb papada!–, coneix i estima a fons la cuina catalana i exerceix sense etiquetes ni caixes. El 2021 va reobrir el seu referencial Uribou en un local íntim, lluny dels 50 comensals de La Cuina de l’Uribou, de quan era a Les Corts.

Només fa 'omakase': “La gent, si veu japonès, sempre acaba demanant yakisoba i makis. I la cuina japonesa és molt àmplia, per no dir que intento fer els meus propis plats”. L’abundant menú, a 57 euros, passa per tapetes, tres plats de temporada de mitja ració i la tria entre un assortiment de sushi o alguna altra especialitat, sempre barbaritats de sabor i tècnica delicada, com la seva tempura de carxofes amb llagostins, un plat que uneix Hiroshima amb el Prat de Llobregat!

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Regàs, 35
Barcelona
08006
Contacte
687 002 585
Transport
M: Fontana
Horaris
De dt. a dg. de 13 a 16
Publicitat
També t'agradarà