Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Vicio

  • Restaurants
  • Vila de Gràcia
  • preu 2 de 4
  • 3 de 5 estrelles
  1. Vicio
    Foto: Vicio Vicio
  2. Vicio
    Foto: Vicio Vicio
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

L'obertura de les hamburgueses a domicili de Vicio –'start up' creada per Aleix Puig, guanyador de 'Masterchef'– va ser un dels grans 'pilotassos' econòmics del 2021: van passar d'empresa de 'delivery' d'hamburgueses a facturar milions d'euros. I ara tenen un establiment híbrid a Barcelona, on cuinen i d'on surten les comandes a domicili, però també amb una zona de restaurant.  

Estan especialitzats en pizza i 'smash burger', aquella variant d'hamburguesa on s'aixafa i es torra la piloteta de carn a la planxa, i té un nombre d'ingredients limitat. I encara que és innegable que part de l'èxit es fonamenta en uns engranatges de màrqueting que comencen a girar abans que et posis la teca a la boca, també ho és que les 'burgers' són boníssimes. Tenen nou receptes, que encara que no tingui massa acumulació d'ingredients, són, com diu el nom, de vici.

Vegeu la BBQ Bacon Cheeseburger, amb doble disc (cadascun té 180 grm) de vaca madurada dry-age, bacó 'crunchy', cheddar, cogombrets i salsa barbacoa casolana. Com diuen ells: et donem el que et mereixes. Les patates fregides, amb salsa de formatge 'mimolette', bacó cruixent, crema agra i cibulet són immoralment bones. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Via Augusta, 21
Barcelona
08006
Transport
M: Diagonal
Horaris
Cada dia de 13 a 24 h.
Publicitat
També t'agradarà