Quasi es podria denunciar per pecaminós. Salivareu quan descobriu tota aquesta abundància de pesca convertida en deliciosos cebiches, tiraditos i entrants. I tot plegat cuinat en un perfecte borrombori de producte de costa ibèrica i pinzell peruà de la mà de Gastón Acuri. Impossible no tirar-se de cap a aquesta 'olla d’aigua' –el significat de 'yaku manka', que prové de la llengua quítxua. No us perdeu els peixos a la vista tipus marisqueria, que preparen al moment, a la brasa o fregits. Tampoc el ponzu rocoto: tonyina vermella, freses d’areng, alvocat, maionesa fumada de sarment i salsa ponzu de rocoto. Tenen una vareta que també fa màgia amb els woks, assaonats amb salses peruanes.
Yakumanka
Time Out diu
Detalls
- Adreça
- València, 207
- Barcelona
- 08007
- Contacte
- Veure Web
- 93 566 15 48
- Transport
- Universitat (M:L1,L2), Provença (FGC)
- Preu
- €€€
- Horaris
- Dl. a dj. de 13.15 h a 15.15 h i de 20.15 h a 22 h, dv. i ds. de 13.15 h a 22.45 h, dg. de 13.15 h a 22 h
Discover Time Out original video