Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 5 raons per veure 'La Treva' a La Villarroel

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

La Treva

5 raons per veure 'La Treva' a La Villarroel

Aquesta obra dirigida per Julio Manrique explica la història d'un grup d'amics i reflexiona sobre l'amor, el periodisme i els corresponsals de guerra. Us donem 5 raons per no perdre-us 'La Treva': la podreu veure fins el 8 de gener.

Per Time Out en col·laboració amb Focs
Advertising
La treva

Perquè hi trobaràs alguns dels millors actors del teatre català

Clara Segura, Ramon Madaula, David Selvas i Mima Riera són els protagonistes d'aquesta peça que explica la història de com aquesta feina afecta les relacions d’una parella de corresponsals de guerra. Amor, una relació que s'apaga, la por a la mort i l'enamorament. Grans temes dirigits per Julio Manrique i interpretats per aquests quatre actors de bandera.

La Treva (Time Stands Still)

Per debatre sobre el paper del periodisme de guerra

Donald Margulies, autor de  'La treva' planteja preguntes i reflexions que no són noves en el món del periodisme. De què serveix fotografià l’horror? És una qüestió de compromís humà o una addicció a l’adrenalina? Com afecta la feina de corresponsal a la vida diària d'una parella? Sortireu de La Villarroel amb bona conversa i preguntes dins el cap.

Advertising
Guillermo Cervera

Perquè podreu veure una exposició

Durant aquests dies, a La Villarroel hi trobaràs 'Bye Bye Kabul', una exposició sobre la vida dels civils en situacions de conflicte a Afganistan, que ja es va exposar La Virreina. La mostra recull fotografies de Guillermo Cervera que retraten les vides quotidianes dels civils en situació de conflicte. El complement perfecte per entendre amb més profunditat 'La treva'.

Arcade Fire

Per la banda sonora

Julio Manrique posa molta cura en la selecció de la música que acompanya l'espectacle. Podreu identificar cançons d'Arcade Fire, Billie Holiday, Chet Baker, John Coltrane, Nat King Cole o Albert Hammond Jr. Podeu anar obrint boca amb aquesta playlist.

Advertising
casa agustí

Perquè podreu sortir a sopar

Sortireu del teatre amb preguntes que us bulliran dins el cap. Aprofiteu-ho per anar a sopar a un bon restaurant de l'Eixample i allargar la conversa. Teniu molts llocs per triar: des del Norte, on reelaboren i modernitzen clàssics de la cuina gallega i basca en format platet, fins al The Fish and Chips Shop on us serviran cucurutxos els omplen de lluç de palangre amb un arrebossat suavíssim, fumat amb llenya de castanyer.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising