Restaurants de l'Eixample

La millor cuina del barri

0

Comentaris

comments.add +

Trobes a faltar algun restaurant imprescindible de l'Eixample? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Semproniana

  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Tota la gràcia, frescor i salero de l’Ada Parellada. Val la pena anar-lo revisistant per la seva reinterpretació del clàssic català i allò francès, amb saboroses aturades en la caça.

  1. Rosselló, 148, Eixample Esquerre, 08036
Reservar
Norte

Norte Ivan Giménez

Norte

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 1/4
  • Recomanat

Tres amics llicenciats en filosofia, periodisme i història de l'art han convertit un bar cantoner en un deliciós restaurant en miniatura, on reelaboren i modernitzen clàssics de la cuina gallega i vasca en format platet. I els dissabtes al matí oficien un 'brunch' amb unes torrades a la planxa

  1. Diputació, 321, Eixample Dret, 08009
Informació
Minestra especial del Chicoa

Minestra especial del Chicoa

Chicoa

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Dels establiments clàssics de la ciutat, el Chicoa continua sent una autèntica referència a Barcelona, la resta de Catalunya, les Balears i l’estranger en matèria de bacallà i altres grans plats de la cuina catalana. Entre els seus murs antics, arcs de pedra i llars de foc, es pot assaborir

  1. Aribau, 73, Eixample Esquerre, 08036
Informació
Restaurant Topik

Restaurant Topik

Topik

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Una glopada d’aire fresc ha arribat a l’Eixample. I ni més ni menys que a aquesta zona, als voltants d’Enric Granados, on s’està estenent una oferta molt variada i amb tocs de qualitat. Topik té frescor, però no només això. Adelf Morales, el seu xef i propietari, que ja va navegar

  1. València, 199, Eixample, 08011
Informació

Gelida

  • Preu: 1/4

Un bar i restaurant dels que no en queden, amb plats per a pressupostos ajustats i bons paladars. L'esmorzar de forquilla és per llepar-se els dits. I a l'hora de dinar, prepareu-vos per a un àpat comunitari i uns primers i uns segons deliciosos, amb quasi trenta referències de plat a la carta.

  1. Diputació, 133, Eixample Dret, 08015
Informació
Àpat

Àpat

Àpat

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu

  1. Aribau, 137, Eixample Esquerre, 08036
Informació
Cachitos

Cachitos

Cachitos

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Hi ha llocs que per la seva senzillesa fan desconfiar el comensal, pensa que no s'hi deu menjar bé i ja no hi entra. Hi ha llocs que per la seva magnífica decoració provoquen el mateix, però perquè intimiden. Molts barcelonins que passen per Cachitos i llegeixen com a propostes Tapes i copes,

  1. Rambla de Catalunya, 33, Eixample Dret, 08007
Informació
Una de les taules del restaurant.

Una de les taules del restaurant.

Talaiot

  • Valoració: 3/5
  • Preu: 2/4
  • Recomanat

Els que han estat aquest estiu a Menorca troben a faltar, de tornada a Barcelona, aquells plats típics i senzills de l’illa, beneïda amb els excel·lents productes del mar i curioses combinacions. Fins ara calia anar a buscar consol a Terrassa, on Lluís González dominava la situació en els

  1. Diputació, 139, Eixample Esquerre, 08011
Reservar
Bohèmic

Bohèmic © Marta Pérez

Bohèmic

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Dóna bo trobar un lloc on la cuina aporti quelcom més que el plaer i porti records i sabors malauradament oblidats. El restaurant Bohèmic es troba en aquest triangle de meravelles reduïdes i familiars (Casa Lucio, Racó de l’Agüir, Can Vilaró) on et reben sempre amb sorpreses

  1. Manso, 42, Eixample Esquerre, 08015
Informació

Gresca

  • Valoració: 4/5
  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats sempre són suculents i reconeixibles. Com per exemple, el pop amb botifarra negra. O el colomí al gingebre.

  1. Provença, 230, Eixample Esquerre, 08036
Informació
caldeni00

caldeni00

Caldeni

  • Preu: 3/4
  • Recomanat

Una excel·lent degustació és la millor presentació de la cuina del jove xef Dani Lechuga. Bona cava de vins, variats i a preus raonables. I encara que l'acudit sigui dolent, Lechuga és un dels cuiners que millor cuinen la carn vermella a Barcelona; festival de la carn.

  1. València, 452, Eixample Dret, 08013
Informació

Alkimia

  • Preu: 4/4
  • Recomanat

La cuina d’en Jordi Vilà no para de créixer. El seu arròs d’escamarlans i nyores és ja patrimoni urbà. Ell i dos o tres més van definir el que havia de ser un restaurant d'alta volada modern a Barcelona.

  1. Indústria, 79, Eixample Esquerre, 08025
Informació

Els usuaris diuen

1 comments
Gemma B
Gemma B

Han obert un restaurant nou al C/ València,202 basat en tapas Gourmet!!! boníssimes. El vaig veure al facebook: La Catedral de la Tapa-Barcelona


Molt bona qualitat-preu!