Restaurants de l'Eixample

La millor cuina del barri

Trobes a faltar algun restaurant imprescindible de l'Eixample? Ens ho pots dir als comentaris de sota.

Semproniana

Recomanat

Tota la gràcia, frescor i salero de l’Ada Parellada. Val la pena anar-lo revisistant per la seva reinterpretació del clàssic català i allò francès, amb saboroses aturades en la caça.

Llegir-ne més
Eixample

Norte

Recomanat

Tres amics llicenciats en filosofia, periodisme i història de l'art han convertit un bar cantoner en un deliciós restaurant en miniatura, on reelaboren i modernitzen clàssics de la cuina gallega i vasca en format platet. I els dissabtes al matí oficien un 'brunch' amb unes torrades a la planxa i melmelada casolana, per exemple, que són motiu de peregrinació.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Chicoa

Recomanat

Dels establiments clàssics de la ciutat, el Chicoa continua sent una autèntica referència a Barcelona, la resta de Catalunya, les Balears i l’estranger en matèria de bacallà i altres grans plats de la cuina catalana. Entre els seus murs antics, arcs de pedra i llars de foc, es pot assaborir una cuina tradicional, però modernitzada en la mesura justa. Partint d’una enorme qualitat del producte, Joan Llobet li va donar fama.

Llegir-ne més
Eixample

Topik

Recomanat

Una glopada d’aire fresc ha arribat a l’Eixample. I ni més ni menys que a aquesta zona, als voltants d’Enric Granados, on s’està estenent una oferta molt variada i amb tocs de qualitat. Topik té frescor, però no només això. Adelf Morales, el seu xef i propietari, que ja va navegar formant tripulació amb grans cuiners –Martín Berasategui, entre d’altres–, ha muntat la seva pròpia petita joia, on practica la cuina que tenia en ment i que li agrada. I ho fa molt bé.

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Gelida

Un bar i restaurant dels que no en queden, amb plats per a pressupostos ajustats i bons paladars. L'esmorzar de forquilla és per llepar-se els dits. I a l'hora de dinar, prepareu-vos per a un àpat comunitari i uns primers i uns segons deliciosos, amb quasi trenta referències de plat a la carta. El capipota, el braó i el bacallà són excel·lents. Regueu-ho tot amb un bon vi de Gelida.

Llegir-ne més
La Nova Esquerra de l'Eixample

Àpat

Recomanat

En la recerca permanent per trobar llocs on la relació entre el menjar ofert i el preu de la nota final tingui certa consonància, hem tornat a posar a prova l'Àpat, on un equip dirigit per l'Oriol Vicente demostra diàriament, al migdia, que és possible menjar bé, de menú i a un preu raonable, 14 euros. És un menú variat diàriament i que en la seva proposta dóna joc per no avorrir ni dir "sempre el mateix".

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Cachitos

Recomanat

Hi ha llocs que per la seva senzillesa fan desconfiar el comensal, pensa que no s'hi deu menjar bé i ja no hi entra. Hi ha llocs que per la seva magnífica decoració provoquen el mateix, però perquè intimiden. Molts barcelonins que passen per Cachitos i llegeixen com a propostes Tapes i copes, pot ser que passin de llarg, sense sospitar que darrere d'aquesta impactant decoració hi ha tot un gran concepte de cuina.

Llegir-ne més
Dreta de l'Eixample

Talaiot

Recomanat

Els que han estat aquest estiu a Menorca troben a faltar, de tornada a Barcelona, aquells plats típics i senzills de l’illa, beneïda amb els excel·lents productes del mar i curioses combinacions. Fins ara calia anar a buscar consol a Terrassa, on Lluís González dominava la situació en els darrers deu anys, però ja en fa cinc que destaca a Barcelona, tot i que, injustament, la seva existència no és tan coneguda com hauria de ser.

Llegir-ne més
Eixample

Bohèmic

Recomanat

Dóna bo trobar un lloc on la cuina aporti quelcom més que el plaer i porti records i sabors malauradament oblidats. El restaurant Bohèmic es troba en aquest triangle de meravelles reduïdes i familiars (Casa Lucio, Racó de l’Agüir, Can Vilaró) on et reben sempre amb sorpreses agradables.Francesc Gimeno, de llarga trajectòria per cuines de bona reputació, s’ha refugiat en una petita cuina i fa meravelles a petita escala.

Llegir-ne més
Sant Antoni

Gresca

Recomanat

Local petit, equip mínim, cuina màxima. Obligat. Rafa Peña s'ha convertit en un líder 'bistronòmic' indiscutible. Són creatius, però els plats sempre són suculents i reconeixibles. Com per exemple, el pop amb botifarra negra. O el colomí al gingebre.

Llegir-ne més
L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Mostra'n més

Comentaris

1 comments
Gemma B
Gemma B

Han obert un restaurant nou al C/ València,202 basat en tapas Gourmet!!! boníssimes. El vaig veure al facebook: La Catedral de la Tapa-Barcelona


Molt bona qualitat-preu!