Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 6 obres que has de veure a Fira Tàrrega

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

6 obres que has de veure a Fira Tàrrega

La tria de Time Out del festival de teatre al carrer

Per Andreu Gomila
Advertising

Són 78 espectacle en quatre dies. De cop, la programació de Fira Tàrrega espanta. Però hi ha coses per a tots els gustos, i algunes estrenes locals que ens obliguen a deixar el tòrrid estiu teatral barceloní i partir cap a l'Urgell. Aquesta és la nostra tria. Subjectiva, esclar.

Transforma-T
Transforma-T

Transforma-T

Les companyies de dansa catalanes no tenen gaire oportunitats d’aixecar peces de gran format. D’aquí l’interès de l’espectacle inaugural de Fira Tàrrega, a càrrec de Nats Nus, una de les tropes amb més imaginació del país, amb un home al davant, Toni Mira, que ha fet embogir d’alegria petits i grans. I que aquí proposa una reflexió, amb l’ús d’acrobàcies, audiovisuals i objectes, sobre la necessitat de reinventar el món.

Entre tu i jo
Entre tu i jo

Entre tu i jo

Si heu vist 'For ever and ever', heu de veure l’espectacle bessó de la companyia Mar Gómez, concebut per a l’espai públic i amb la comicitat del neorealisme italià per bandera, marca de la casa. O és que no havíeu pensat mai que la vida en parella és una mena de segrest?

Advertising
Carnada
Carnada

Carnada

Mèxic és el país convidat d’aquest any i si hi ha una companyia famosa al país dels azteques, aquesta és la Nacional de Teatro, sinònim de risc i avantguarda. A l’Urgell s’atreveixen amb una versió del 'Rei Lear'.

Acrometria
Acrometria

Acrometria

Els Psirc van rebre el premi Zirkolika 2012 a la revelació de la temporada i ara, per fi, assumeixen el seu primer xou de llarga durada. Alba Sarraute els ha ajudat a crear una realitat atemporal.

Advertising
Esteve Soler
Esteve Soler
©Maria Dias

Contra la ciutat

El treball conjunt entre el dramaturg Esteve Soler  (autor de la 'Trilogia dels Contra') i l’artista Jordi Queralt apunta a espectacle original. Els espectadors necessitaran un mapa per recórrer Tàrrega i convertir-se en missatgers. Passaran per instal·lacions, una exposició interactiva, veuran accions...

Pelat
Pelat

Pelat

Joan Català fa front al seu primer espectacle en solitari després d’haver aixecat moltes expectatives arran de la seva col·laboració amb la ballarina Eulàlia Ayguadé. Ell és circ, però també arts plàstiques, teatre. dansa. Quatre persones del públic l’hauran d’ajudar a mirar enrere i mirar cap endins. Una experiència personal.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising