Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Per Reis regala teatre!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Per Reis regala teatre!

Si aquestes festes vols fer feliços els teus porta'ls al teatre! Aquí tens una selecció d'obres per a tots els gustos: regala cultura!

Per Time Out en col·laboració amb Focus
Advertising

Un any més arriba el Nadal i toca pensar en els regals de la família. Si et cansen les colònies típiques i els pijames variats, potser és que ha arribat l'hora de trencar amb els tòpics. La cartellera teatral va plena d'ofertes per a tothom, que val la pena veure, reveure i regalar! Aquí trobaràs una selecció d'obres ideals per a diferents tipus de publics per tal de gaudir d'un Nadal ple de teatre!

Per als més emotius: Les noies de Mossbank Road

Teatre

Sílvia Munt dirigeix  Clara Segura, Marta Marco i Cristina Genebat en els papers de Rose, Di i Viv, respectivament, tres dones a qui veurem créixer, des que s'instal·len en un campus universitari als 18 anys fins que arriben a la maduresa. Una obra que torna a la cartellera després de penjar el cartell de 'Sold out' la temporada passada. No us perdeu aquest trio excepcional d'actrius i aconseguiu les vostres entrades nadalenques.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising