Amores minúsculos

Teatre
3 de 5 estrelles

Time Out diu

3 de 5 estrelles
Direcció i adaptació: Iñaki Nieto. Intèrprets: Dodi de Miquel, Núria Florensa, Álbert Montes, Adela Silvestre, Joan Sureda, Cristian Valencia.
 
'Amores minúsculos' és una comèdia sorgida d’un còmic d’Alfonso Casas que s’ha convertit en un sorprenent èxit de públic, en la revelació de la passada temporada a Madrid. Un èxit sens dubte associat a què tracta un tema tan popular com la recerca de l’amor entre joves desaparellats de vint-i-molts anys i que ho fa des d'una òptica més pragmàtica que sentimental.
 
Són personatges estereotipats (la guapa rara, el guapo estúpid, l’escriptor somiatruites, el gai i el que no sap que ho és) però entranyables. L’inici de la funció fa témer el pitjor, però sortosament i gràcies a una senzilla però intel·ligent dramatúrgia (Iñaki Nieto), amb sorpresa final inclosa, l’obra va creixent gràcies, sobretot, a la comptable poc agraciada, exigent però simpàtica a qui Adela Silvestre omple de vida i sentit de l’humor. Silvestre pot fer gran carrera en tots els àmbits de la comèdia. 

Per Santi Fondevila

Publicat

Detalls

També t'agradarà