0 M'encanta
Guarda-ho

Entrades de teatre a Barcelona

Time Out Barcelona t'ofereix un recull d'entrades de teatre a Barcelona per poder gaudir de les millors representacions de la ciutat.

Aquí podràs comprar entrades de teatre, d'una bona part de les sales de Barcelona.

Trobaràs entrades del Teatre Romea, la Sala BARTS, el Club Capitol, el Teatre del Raval, el Teatre Tívoli, el Teatre Tantarantana, La Villarroel, el Teatre Condal, el Teatre Goya i d'altres sales emblemàtiques de la ciutat.

Compra entrades de teatre infantil a Barcelona

El Príncep Granota

El Príncep Granota

Espectacle de llum amb ombres xineses a càrrec d'Animamundi. Al costat de la bassa del riu hi viu un personatge ben particular. Es diu Granota Llargapota i com totes les granotes es passa el dia caçant mosques i capbussant-se dins la bassa. Avui, però, en Llargapota està trist i s'ha quedat rumiant a la seva hamaca… Però, per molt estrany que sembli, a vegades els somnis es fan realitat. Perquè avui, al costat de la bassa, apareixerà una princesa de veritat! A 'El Príncep Granota', en la primera part s’explica el recorregut de l'aigua a través de dibuixos fets en sorra. En la segona part de l'espectacle s’anima als nens i nenes a descobrir la rica vida que hi ha dins d'un riu i els seus voltants. Al final de tot, s’acaba descobrint, gràcies al protagonista Granota Llargapota, el valor d'acceptar-nos tal com som.

Comprar
Cartellera de cinema infantil
Nens

Cartellera de cinema infantil

Els nens (i els adults també) gaudiran amb aquesta selecció de pel·lícules per a públic familiar

Comentaris

0 comments