0 M'encanta
Guarda-ho

Entrades de teatre a Barcelona

Time Out Barcelona t'ofereix un recull d'entrades de teatre a Barcelona per poder gaudir de les millors representacions de la ciutat.

Aquí podràs comprar entrades de teatre, d'una bona part de les sales de Barcelona.

Trobaràs entrades del Teatre Romea, la Sala BARTS, el Club Capitol, el Teatre del Raval, el Teatre Tívoli, el Teatre Tantarantana, La Villarroel, el Teatre Condal, el Teatre Goya i d'altres sales emblemàtiques de la ciutat.

Compra entrades de teatre infantil a Barcelona

Vola ploma

Vola ploma

'Vola Ploma' és un espectacle de titelles infantil, on el seu protagonista, en Robin, és un ocell que lluitarà per aconseguir el seu somni: volar. La funció vol fer entendre la importància de deixar que els éssers vius visquin en la seva pròpia natura i en llibertat. El conte, que va guanyar el 2015 el premi a millor espectacle de teatre de titelles del Festival Internacional de Titelles de Tolosa TITIRIJAI, es podrà veure del 4 al 26 de febrer a la sala Baixos22 del teatre Tantarantana.

En Patufet

En Patufet

El Centre de Titelles de Lleida porta al Tantarantana la història d'un dels personatges més populars de la nostra rondallística. Un menut valent i eixerit, amb ganes de fer-se gran. El muntatge, fidel a la tradició, reviu les conegudes trifulgues d'aquest marrec, que congenia les aspiracions de fer-se un home, pròpies de tot infant, amb la il·lusió de perpetuar la història d'aquest singular protagonista.

Alícia al país de les meravelles

Alícia al país de les meravelles

Espectacle basat en el popular conte de Lewis Carroll ple d'humor, imaginació, dinamisme i alegria al servei d'una història diferent, d'un conte que va trencar motlles que ens parla de la dificultat de ser infant en un món d’adults, que reflexiona sobre els convencionalismes del dia a dia. A partir de 4 anys.

Cartellera de cinema infantil
Nens

Cartellera de cinema infantil

Els nens (i els adults també) gaudiran amb aquesta selecció de pel·lícules per a públic familiar

Comentaris

0 comments